Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
115 m2
Perceel
159 m2
Bouwjaar
2007

De Savornin Lohmanstraat 1e

Wierden

€ 325.000,- k.k.
VERKOCHT
Eindwoning

De Savornin Lohmanstraat 1e, Wierden

Wat zoek jij in een eigen huis? Een oprit? Een leuke buurt? Een energielabel A? Op fiets- en loopafstand van het gezellige centrum van Wierden? Of zoek je juist een open keuken en weinig werk in de tuin? Wat je ook wenst, hier aan De Savornin Lohmanstraat 1e in Wierden tref je dit allemaal. “Echt?” Ja, echt waar. Je vindt er zelfs nog meer, namelijk 4 slaapkamers en een huis dat echt af is. Hier hoef je niet te schilderen, geen nieuwe badkamer of keuken te installeren en ook de vloeren zijn pico bello in orde.

Voel je thuis en ontdek deze eindwoning die is gebouwd in 2007. Het huis staat in Wierden-West en vanuit hier zijn eigenlijk alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar, zoals supermarkten en het openbaar vervoer. Dit huis is rond 2007 samen met de rij buren gebouwd in een bestaande wijk. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid en groen voor de deur.

Begane grond:
Voor het huis is je eigen voortuin. Niet te groot, net gemakkelijk in onderhoud en toch een warm welkom van dit huis. Achter de voordeur is de gang waar je een toiletruimte treft, een meterkast en een deur naar de woonkamer toe. Er ligt een luxe PVC vloer die is aangebracht over de hele begane grond. Aan de wand zijn hoge plinten en sierlijsten aangebracht voor een luxe gevoel en mooie afwerking. De keuken is aan de voorkant van het huis geïnstalleerd. Hij heeft een hoekopstelling en tijdens de afwas kijk je door het raamkozijn uit op de straat. Ho, wacht…. hier hoef je maar weinig af te wassen, want er is een vaatwasser. Fijn! Ook is er een koelkast met vriesvak, een 4-pits gasfornuis, combi-oven, afzuigkap en veel bergruimte in de kasten en lades. Extra voorraad of schoonmaak spullen berg je gemakkelijk op in de trapkast.

Aan de achterzijde van het huis is de woonkamer die uitkijkt op de tuin. Er is een enkele deur die toegang geeft tot de tuin. Deze is voorzien van een hor, dus zet die deuren maar lekker open voor een zomers gevoel zonder de irritatie van vliegen binnen. De tuin is gelegen op het Zuid-Oosten en perfect voor de buitenliefhebber die weinig zin heeft om hele zaterdagen onkruid te plukken.

Aan de zijkant van het huis is een schuur die vanuit de tuin en vanaf de oprit bereikbaar is. Ideaal om je fiets in te zetten.

Boven:
De eerste verdieping is met een vaste trap bereikbaar en hier zijn drie slaapkamers. Op de verdieping ligt een mooie laminaatvloer die drempelloos doorloopt in alle kamers. Op de overloop hangt een airco-installatie. De badkamer is heel compleet met een douche, wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator en toilet.

De verrassing van het huis zit hem onder andere in de zolder. Als je de vaste trap oploopt dan ontdek je daar een grote en hoge ruimte. Ideaal als vierde slaapkamer, een werkkamer of gewoon om je schaatsen op te bergen. Ook zijn hier de cv-installatie en de wasmachine- en droger aansluitingen.

Spreken de foto’s jou aan? Vind jij de meeste van jouw woonwensen in dit huis? Vind jij het idee van een nieuwer huis heel fijn? Laten we dit huis dan samen in het echt gaan ontdekken en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
De Savornin Lohmanstraat 1e WIERDEN