Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
115 m2
Perceel
1996 m2
Bouwjaar
1922

Bekkenhaarsweg 26

Hoge hexel

€ 499.995,- k.k.
VERKOCHT
Vrijstaande woning

Bekkenhaarsweg 26, Hoge hexel

Hier aan de Bekkenhaarsweg 26 in Hoge Hexel woon jij buitenaf met uitzicht op de weilanden. Dit vrijstaande huis is namelijk op zoek naar nieuwe bewoners. Rondom de woning is een perceel van 1996 m2 groot aanwezig. Hier geniet je optimaal van het buitenleven zoals je dat graag wilt. Ben je een liefhebber van moestuinieren, dieren om het huis of lekker klussen? Sla je slag en ontdek deze toffe plek.

Welkom!
De woning heeft een eigen oprit, een grote garage en een stenen schuur met vliering. Als eerste nemen we jou mee in de woning zelf. Aan de zijkant van het huis is de voordeur met hal. Vanaf hier bereik je de wasruimte, kun je naar boven via de trap en als je doorloopt kom je in de woonkamer uit. De woonkamer is aan de voorzijde van het huis. Er is een gaskachel (buiten gebruik) en de houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook is hier de meterkast. Er is een woonkeuken met kamer-en-suite deuren. In de keuken is plek voor een eettafel. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, gaskookplaat en een afzuiging. In de keukenvloer is vloerverwarming verwerkt.

Aan de achterzijde van de woning is een achteringang en nog een extra bijkeuken met de cv-installatie. Ook is hier de toiletruimte met een toilet en fontein. In 2011 is aan de achterzijde van het huis een ruime slaap- en badkamer gerealiseerd. De slaapkamer heeft een sfeervolle erker met openslaande deuren naar de tuin toe. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Aan de voor- en achterkant van het huis is een slaapkamer gevestigd. In het midden is de derde en die is voorzien van een dakkapel. Onder de kap is bergruimte gerealiseerd. Het dak van de woning is geïsoleerd en ook de plafonds tussen de begane grond en de eerste verdieping zijn geïsoleerd.

Buiten
Het perceel is gelegen op het Noord-Oosten en is momenteel in gebruik als paardenwei met stalling en tuin. Hier kun jij je eigen smaak in aanbrengen. Er zijn diverse buitenverblijven zoals een garage aan het einde van de oprit. Ook is er een stenen schuur met vliering.

Dit object kun je pas beoordelen als je het hebt gezien en de plek hebt ervaren, dus plan je bezichtiging in via 0546 457405 en wij laten je graag kennis maken met het huis en haar buitenleven.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Bekkenhaarsweg 26 HOGE HEXEL