Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Aankoop

Zorgeloos jouw woondroom realiseren

Ben jij op zoek naar een nieuw huis in Wierden en omgeving? Een eigen appartement in de binnenstad van Almelo? Een luxe villa in Nijverdal? Of wil je liever buitenaf wonen in Westerhaar-Vriezenveensewijk? Waar en hoe je in de omgeving van Twente ook wilt wonen, met Nieuwenhuis aan jouw zijde weet je zeker dat jij een goede koop doet.

Dat doen wij als jouw aankoopmakelaar. Je kunt zelf kiezen in welke fase van het kopen van een huis je ons nodig hebt, dit noemen wij deeldiensten. Er zijn diverse deeldiensten, zoals het bezichtigen van een woning, het voeren van een succesvolle onderhandeling, het berekenen van een goede en onderbouwde marktprijs en een controle en uitleg van lastige documenten zoals de koopovereenkomst.

Geef het uit handen

Ook kun je ervoor kiezen om jouw zoektocht helemaal uit handen te geven aan ons. Dat vinden wij leuk, want aan de hand van jouw wensen zoeken we de best passende huizen in het grote bos van aanbod bij onze collega’s en op allerlei woningplatforms. Wij zijn 24/7 bereikbaar, kennen de woningmarkt door en door en beschikken over een breed netwerk. Het is ons doel dat jij een prettige klantenreis ervaart die aan jouw wens voldoet.

Onze inzet is op maat en transparant. Geen aankoopopdracht is hetzelfde en dat betekent ook dat jij een voorstel op maat ontvangt.

Laten we starten

Een huis aankopen begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en geven we advies over hoe wij jou het beste kunnen helpen. Na de kennismaking beslis jij zelf of je met ons wilt samenwerken.

Momenteel te koop