fbpx
Nieuwenhuis
Style jouw bank met kussens

Zo style jij jouw bank met kussens

De winkels liggen vol met de mooiste kussens om jouw bank te stylen! Welke zijn het mooiste op jouw bank en hoe geef jij jouw interieur hier een flinke boost mee?

Lees meer...
Sanne Nieuwenhuis

Je huis verkopen versus blind date

Wat een gedoe zeg, zo’n blind date. Wat ga je aan doen? Ga je voor die tijd nog naar de kapper? Een zonnebankkuurtje zou ook niet verkeerd zijn. Je wilt natuurlijk de beste versie van jezelf laten zien want je krijgt nooit een tweede kans voor een goede eerste indruk. Genoeg stof om over na te denken. […]

Lees meer...
Zwarte kozijnen

Kies zwart ♡

Zwarte kozijnen zijn hot! Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Ook onze volgers verkozen overduidelijk de zwarte kozijnen boven witte in een kleine poll. Hoe kies je de mooiste zwarte kleur voor jouw kozijnen en wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van zwarte kozijnen aan de binnenzijde van de jouw woning? Een mini […]

Lees meer...
Te koop Wierden

Bewoners aan het woord | Marktstraat 6

Al heel wat jaren hadden wij een modezaak net buiten Wierden. Door omstandigheden zijn we in 1982 met onze modezaak aan de Marktstraat 6 in Wierden terecht gekomen. In het pand waar toen nog fotograaf Kolkman zat hebben wij jarenlang ondernomen. De marktstraat 6 in Wierden is een groot pand met een prachtig historische gevel. […]

Lees meer...
Te Koop Wierden Prins Hendrikstraat 2

Bewoners vertellen | Prins Hendrikstraat 2

Van een droom naar de werkelijkheid “Ruim tien jaar geleden hebben wij besloten om onze droom te realiseren; het bouwen van een prachtig vrijstaand huis”. Deze bewoners van de Prins Hendrikstraat 2 in Wierden waren niet onervaren, want dit is het derde huis dat ze hebben mogen bouwen. Dat zie je terug in gemaakte keuzes […]

Lees meer...
Bezichtigingsplan

Tips voor een perfecte bezichtiging

Bezichtigingsplan Onthoud; je bent niet op visite, je bent een eventuele koper. Onthoud dit goed en bekijk het huis dat je gaat bekijken dan ook grondig. Met dit bezichtigingsplan heb je flink wat handreikingen om aan de slag te gaan. Toch nog hulp nodig? Wij doen dit iedere dag dus vraag ons mee.

Lees meer...

Pimp je keuken

“De plek is fantastisch, de tuin groot genoeg, het huis lekker ruim. Maar die keuken! Die is echt niet mijn smaak.” Een uitspraak die we best wel eens horen. Ons advies voor de woningzoeker? Ga toch eens kijken of het huis past bij jou, want met weinig budget kun je vrij gemakkelijk een leuke keuken […]

Lees meer...
Huis inrichten

Verkooptips voor binnen

Hoe kun jij de kijkers van jouw woning een handje helpen? Door de juiste sfeer in huis aan te brengen. Dit kun je doen door een passende inrichting te gebruiken, schoon te maken, op te ruimen, de juiste temperatuur aan te houden en nog veel meer. Een huis verkopen is dan ook echt teamwork. 

Lees meer...
taxeren

Wat is een taxatie eigenlijk?

Wat is een taxatie eigenlijk? Heel simpel gezegd is een taxatie een geschatte waarde. In ons geval praten we dan over een waarde van een woning. Dit kan een waardebepaling worden genoemd maar ook een taxatie. Zit er verschil in? Zo ja, wat is dat dan? In deze blog legt onze taxateur Henk Nieuwenhuis dit […]

Lees meer...

Wat is jouw ideale tuin?

Je zoekt een mooi huis, maar hoe zit het nu met de tuin die je het liefste erbij hebt? Moet die juist op het zuiden of liever op het noorden gericht zijn? Groot of klein? Groen aangelegd of bestraat? Dat ligt echt helemaal aan jouw eigen voorkeur en leefwijze. Wij zetten verschillende plussen en minnen […]

Lees meer...

Een plaatje van een vensterbank

Wij kijken graag naar buiten en ‘gluren’ ook graag naar binnen. Een vensterbank valt dus goed op en verdient zeker wat extra aandacht. Toch blijft de vensterbank voor velen een lastig item om gezellig te krijgen, want hoe style je die vensterbank nou? In deze blog geven we wat leuke tips en ideeën.

Lees meer...

Even binnenkijken in De Maaten

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een de gezellige wijk De Maaten, ook wel genoemd De Grote Maat. Rob en Kirsten vertellen ons wat ze zo fijn vinden aan het wonen in deze veelzijdige buurt.

Lees meer...

‘Nu is het ons droomhuis’

Niet iedereen is meteen enthousiast bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Maar soms kan een kleine verandering in bijvoorbeeld interieur al wonderen doen. Zo ook bij Patrick Pijffers. Hij ging van twijfelend over zijn nieuwe huis naar razend enthousiast. Hoe? Dat vertelt hij in deze blog.

Lees meer...

Waarom opruimen wordt beloond

Vroeger hoorde je het de hele dag van je moeder: “ruim je kamer op”, “hang je jas op” en ga zo maar door. Als kind volgde je deze bevelen liever niet op. Zou hier stiekem de oorzaak liggen van het uitstellen van opruimen? Toch heeft het opruimen van je huis heel wat voordelen.

Lees meer...
Wierden Centrum

Even binnenkijken in Wierden Centrum

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een nieuwbouwwoning in Wierden Centrum. We vragen Juliette Pluym het hemd van het lijf over haar ervaring om in het centrum van Wierden te wonen.

Lees meer...
Blog

5 belangrijke vragen bij de bezichtiging

Heb jij ook zo’n droombeeld van een toekomstig huis in je hoofd? Je hebt jouw woonwensen genoteerd en stiekem jouw droomwensen er bij geschreven. ‘Een tuin met weinig onderhoud, drie slaapkamers, een luxe keuken met stoomoven, houten vloeren en openslaande deuren…’ Droom je al mee?

Lees meer...
Verkoopstyling

Hoe één middag sjouwen een huis verkoopt

Onze klanten geven ons het vertrouwen om actief bezig te gaan met de verkoop van hun woning. Soms gaat dit echter niet van een leien dakje en staat een huis lang in de verkoop. Voor deze klant hadden wij dé oplossing: één middag sjouwen. In deze blog vertellen we hoe dat in zijn werk ging.

Lees meer...
Zuna

Eenvoudig tijd besparen bij je verhuizing?

Yes, je hebt een nieuwe woning gekocht. Gefeliciteerd! Wat nu? Een verhuizing regelen kost best wat moeite en inspanning. Om jou te helpen heeft Funda een nieuwe tool ontwikkeld die het leven tijdens de verhuizing een stukje gemakkelijker maakt. Wij vertellen er alles over in onze blog.

Lees meer...

Hallo groen!

Wij houden van groen! Een beetje groen zorgt voor een sfeervolle woning. Met een beetje geluk haal je luchtzuiverende planten in huis, wat jouw wooncomfort ook nog eens verhoogt. Niet zulke groene vingers? Geen zorgen, in deze blog vertellen we je alles over dé plant van nu: de pannenkoekenplant.

Lees meer...