Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Over ons

Succes begint
met een

aanpak

Op 1 april 2000 keek Henk Nieuwenhuis vol trots zijn zolderkamer rond. Hij is geslaagd als Register Makelaar en Taxateur en dit is de basis van Nieuwenhuis. De vier voorgaande jaren heeft hij gestudeerd, stage gelopen en meer dan zijn uiterste best gedaan om af te studeren als Register Makelaar en Taxateur. Dat is hem gelukt, maar het ging zeker niet zonder slag of stoot. Naast een fulltime baan en jong gezin zat hij ieder vrij uurtje met zijn neus in de boeken of liep hij over bouwplaatsen om materialenkennis op te doen. Zijn kinderen werden voorgelezen uit de Nederlandse Wetboeken en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Hij is geslaagd en ging aan de slag om zijn gedroomde vak uit te oefenen, namelijk Makelaar en Taxateur. 

De voorgelezen Wetboeken zijn blijven hangen bij zijn dochter Sanne, want in 2017 is zij aangesloten als compagnon. Met haar frisse blik, enthousiasme en ijzersterke ambitie begon Nieuwenhuis al snel zichtbaarder te worden als de meest moderne en innovatie makelaarskantoren in de regio. Nieuwenhuis is ondertussen gegroeid tot een team van meerdere professionals en stuk voor stuk zetten zij hun deskundigheid in om jou te helpen.

Ons team is opgeleid en afgestudeerd als makelaar en taxateur, maar ook als marketeers en interieurstylisten. Zij volgen het hele jaar door diverse opleidingen en cursussen om up-to-date te blijven en voorop te lopen in de trends van de woningmarkt. Nieuwenhuis is aangesloten bij professionele brancheorganisatie zoals VastgoedPro en staat ingeschreven bij het NWWI en Stichting VastgoedCert.

Ons team

Welkom bij Nieuwenhuis

Bij Nieuwenhuis geloven we in meer dan alleen het verkopen van huizen; we streven naar het creëren van een warme, prettige thuishaven die perfect past bij elke levensfase. Of je nu op zoek bent naar je allereerste stekje, een gezinswoning of een plekje om te genieten van je welverdiende rust.  Wij zijn hier om je te begeleiden.

Waarom Nieuwenhuis?

Onze missie is eenvoudig maar krachtig. We gunnen iedere volwassene een prettig en fijn thuis door het juiste huis te bewonen die past bij de levensfase. Voor ons is een huis meer dan stenen en muren; het is de plek waar je leeft, liefhebt en groeit. Bij Nieuwenhuis begrijpen we dat elke levensfase unieke behoeften en wensen met zich meebrengt. Of je nu start in de wereld van vastgoed, geniet van je pensioen of afscheid gaat nemen van een ouderlijk huis bij een verdrietig verlies, we hebben de expertise en het inlevingsvermogen om jou te begeleiden in deze reis.

Wat kun je verwachten?

Om onze missie te bereiken, ongeacht je levensfase, budget of wensen, streven wij de vastgoedmarkt vooruit. Alle mogelijke middelen worden toegepast waar nodig om voor jou het optimale te bereiken. Een zo hoog mogelijke opbrengst bij de verkoop, een zo scherp mogelijke aankoopprijs, een taxatie om jouw huis te verduurzamen, prettige contacten om mee samen te werken of inspiratie en tips.

Wij zijn jouw partners in elke stap van het proces, van het eerste idee tot het moment dat je een deur voor de eerste keer opent of voor de laatste keer sluit.