Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Sanne Nieuwenhuis

D6CB14F1-76DA-4F10-92B8-CD5B43A3FBDB-scaled
Waar blinkt Sanne in uit

Even voorstellen...

Sanne is Makelaar, Verkoopstyliste en aankomend Taxateur. Een roodharige spring in het veld die zich nooit uit het veld laat slaan. Toen ze van het HBO kwam had ze een fantastisch diploma op zak en heeft ze haar kennis en kunde ingezet als marketing- en salesdeskundige in de horeca en evenementenwereld. Maar ergens in haar onderbuik bleef de kriebel voor vastgoed aanwezig. De eerste stap was gezet en ze begon een eigen, succesvol bureau voor verkoopstyling. Jarenlang heeft ze duizenden verkopers en tientallen collega’s voorzien van de beste tips en adviezen. En toen… in 2017 was de beslissing genomen. Sanne ging terug naar school, behaalde haar diploma’s en mag zich nu met trots een makelaar van de toekomst noemen.

Sanne heeft een ruimtelijk gevoel, ziet vaak vele mogelijkheden voor een woning en weet dit goed om te zetten in de aankoop van jouw nieuwe huis. Haar levendige netwerk zorgt voor een breed draagvlak bij het verkopen van jouw huis en natuurlijk vergeten we dan niet om social media in te zetten. 

“Dol, echt dol ben ik op wonen! Als klein kind bouwde ik huizen van lego en later deed ik dit met het computerspel The Sims. Bij ons thuis wordt werkelijk alles verbouwd wat er maar te verbouwen valt. Mijn kennis van bouwkunde komt hier, maar ook vooral in mijn werk, perfect van pas.. Voordat ik eigenaar werd van was ik Sales & Marketing Manager bij een landelijk organisatie van meerdere golfbanen. Een geweldige omgeving om te mogen werken, maar ik wilde meer doen met vastgoed. In het najaar van 2019 ben ik dan ook echt geslaagd als makelaar en geniet ik ervan om voor jouw woning de beste koper te vinden. Mag ik al aan de slag voor jou, want ik heb nooit rust in mijn kont?”