Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Verkoop

Haal het beste in huis met Nieuwenhuis

Zet je schrap en houd je vast! Ben jij er klaar voor om jouw woning te verkopen voor de beste prijs? Wij wel, want dat is waar wij goed in zijn. Precies dat is dan ook de reden dat wij meer dan een makelaar zijn. Alles wordt toegepast in de verkoop wat maar kan bijdragen aan het ultieme resultaat. Van verkoopstyling, vlogs, bouwkundige keuringen, art impressions, events, buurtkoffies tot online media. Onze service is op maat, vernieuwend en inspirerend.

Door onze grondige werkwijze bereikt jouw huis meer bezichtigingen, meer biedingen en tot slot de beste verkoopprijs. Ben jij er klaar voor?

Waarom Nieuwenhuis?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Blije klanten

Recent verkochte woningen