Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Ileen Steinvoort

Ileen Steinvoort
Waar blinkt Ileen in uit

Even voorstellen...

Ileen is HBO afgestudeerd aan de opleiding Creative Business. Met haar kennis over marketing en social media is Ileen de drijvende kracht voor de ideale online contentstrategie om jouw huis te verkopen. Je zult Ileen veel tegenkomen, want zij werkt full-time en naast haar marketing talent ondersteunt zij de backoffice. Met haar creatieve, maar ook geordende aanpak wordt jouw huis perfect op de markt gezet voor het beste resultaat.

Haar jonge verschijning en kennis van zaken zorgen ervoor dat Nieuwenhuis meer dan up-to-date is op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedbranche. Met aangrijpende teksten en mooie filmpjes zorgt Ileen ervoor dat jouw huis online onder de aandacht komt, zowel op de website als op social media. Op deze manier voorzien wij van een nog sneller verkooptraject.

 

 

“Mijn passie voor woningen is ervan af kleins af aan al geweest. Vandaar dat ik tijdens mijn studie de minor Makelaardij heb gevolgd, dit vond ik erg leuk om te doen. Mijn ouders hebben een paar jaar geleden een oude boerderij gekocht en deze hebben wij veelal zelf verbouwd, mijn interesse naar bouwkunde komt hier vandaan. Het leek mij fantastisch om de twee vakgebieden, marketing en makelaardij, te combineren en die uitdaging heb ik bij Nieuwenhuis gevonden.”