Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Taxatie

Deskundig, vlot en een scherp tarief

Met een taxatie van Nieuwenhuis weet jij de officiële waarde van jouw (toekomstige) huis. Het taxeren van een huis kan op verschillende momenten nodig zijn. Bijvoorbeeld als jij een nieuw huis wilt kopen, je huidige huis wilt verbouwen, of je huis wilt verduurzamen. Ook is een taxatie soms nodig bij een scheiding of vanwege een onjuist ingeschatte WOZ-waarde.

Nieuwenhuis levert gevalideerde rapporten en werkt enkel samen met erkende validatie instituten zoals het NWWI. Jij ontvangt de complete taxatie in een de vorm van een digitaal taxatierapport. Dit deskundige document wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd.

Taxeer mijn woning in Wierden en omgeving

Om een huis, appartement of andersoort verblijf te taxeren wordt er door ons een afspraak gemaakt in het betreffende object. Een taxateur bekijkt de woning, de omgeving, noteert alle kenmerken en neemt de afmetingen op. Alle bevindingen worden door de taxateur in een taxatierapport verwerkt en beoordeelt. Ook gebruiken wij de best passende methode om de juiste waarde vast te stellen, zoals een referentiemethode. Dit alles wordt tot in detail uitgewerkt en vastgelegd in het taxatierapport. Binnen 5 werkdagen ontvang jij het taxatierapport na de opname. Heb je het sneller nodig? Geef het even aan.

De investering voor een gevalideerd taxatierapport bedraagt € 725,- inclusief BTW.

Tip; deze nota is vaak aftrekbaar bij jouw belastingaangifte, bewaar de factuur dus goed.