Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Fiona Lusseveld

fiona-bijgesneden
Waar blinkt Fiona in uit

Even voorstellen...

Fiona is het ondersteunende brein van Nieuwenhuis. Zij zorgt samen met het team voor de puntjes op de ï. Deze assistent makelaar ga jij zeker weten tegenkomen tijdens het verkopen van jouw huis. Fiona is van de details, de precisie en de kennis. Zij is dan ook de ideale persoon om koopaktes op te maken, dossiers vast te leggen, werkprocessen te begeleiden en bovenal om jou op de hoogte te stellen van het allernieuwste woningaanbod.

Na de opleiding tot interieurontwerper heeft Fiona op verschillende gebieden ervaring opgedaan. Ze heeft de mooiste woningen mogen ontwerpen en inrichten. Na jarenlang honderden tevreden bewoners te hebben geholpen was het tijd voor Fiona om haar horizon te verbreden. Ze heeft haar interesse in woningen verbreed door aan de slag te gaan als commercieel medewerkster bij een makelaardij. “Wat een prachtig vak“, zijn haar letterlijke woorden. Je snapt vast dat marketing en commercie bij Fiona dan ook hand in hand gaan. Bij Nieuwenhuis heeft zij een fijne combinatie gevonden van het makelen en een creatieve insteek om de toekomst van de woningmarkt te veroveren.

“Ik stuiter van enthousiasme als een werkproces vlekkeloos verloopt. Als de werkelijkheid overeenkomt met een verwachting en vooral als ik daarmee een opdrachtgever positief kan verrassen.”