Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Verkoop jouw huis succesvol in 8 stappen met Nieuwenhuis

Het verkopen van jouw woning is een spannende stap die om een zorgvuldige planning en begeleiding vraagt. Bij Nieuwenhuis draait het om jou: een snelle verkoop, de hoogste opbrengst én een zorgeloze ervaring. Ons verkooptraject is speciaal ontworpen om jou bij elke stap te ondersteunen en aan jouw wensen te voldoen. Klaar om te ontdekken hoe wij jouw verkoopdromen waarmaken? Lees verder en laat je verrassen door onze aanpak!

 

Stap 1: Grondige en gratis waardebepaling

Bij Nieuwenhuis begint jouw reis met een uitgebreide kennismaking, waarbij zowel jij als jouw huis centraal staan. Onze makelaars, met hun diepgaande kennis van de lokale markt, gebruiken uitgebreide analyses om een nauwkeurige waarde te bepalen en een voorstel te presenteren dat perfect aansluit bij jouw vastgoedwensen.

Jouw meerwaarde:

 • Transparante methode: Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe we tot een voorstel zijn gekomen, inclusief een marketing- en salesstrategie om de beste koper te bereiken.
 • Lokale marktkennis: Dankzij onze kennis van de markt, haar bewegingen en de omgeving, kun je rekenen op een betrouwbaar voorstel.

 

Stap 2: Voorbereiden van de presentatie

Kennis, kennis, kennis! Voor jou is het essentieel dat wij de juiste kennis hebben om aan de slag te gaan. Daarom stellen we een uitgebreid dossier samen met alle belangrijke aspecten van je huis, zoals een bouwkundige keuring, een presentabel energielabel, bouwtekeningen, maatvoeringen en meer. Zo ben je verzekerd van een makelaar met de juiste kennis tijdens de bezichtigingen, onderhandelingen en daarna.

Jouw meerwaarde:

 • Kennis: Onze makelaar weet vlekkeloos informatie te vertellen aan kijkers, zoals het bouwjaar van je keuken en de cv-installatie.
 • Beste samenwerkingen: Je profiteert van onze samenwerking met de beste deskundigen uit de omgeving voor een optimaal verkoopresultaat.

Stap 3: Professionele fotografie en video’s

De eerste indruk van jouw woning is cruciaal en begint in de digitale wereld online. Daarom wordt er geïnvesteerd in professionele fotografie en video-opnames van jouw woning, inclusief beelden van zowel het interieur als het exterieur en video’s van de omgeving.

Jouw meerwaarde:

 • Hoogwaardige beelden: Onze foto’s en video’s laten jouw woning er op haar best uitzien.
 • Belevingsvideo’s: Jouw huis wordt tot leven gebracht in al haar charme, waardoor de juiste doelgroep wordt aangesproken.

 

Stap 4: Inzet van meubelverhuur en styling

Een gestylde woning verkoopt niet alleen sneller, maar ook voor een hogere prijs. Dankzij onze samenwerking met professionele interieurstylisten wordt jouw woning optimaal gepresenteerd. Met meubelverhuur en styling creëren we een uitnodigende en aantrekkelijke sfeer die kopers aanspreekt.

Jouw meerwaarde:

 • Professionele styling: Jouw woning wordt aantrekkelijker voor kopers gemaakt.
 • Meubelverhuur: We zetten gehuurde meubels en accessoires in om lege ruimtes tot leven te brengen en laten deze het gehele verkooptraject staan.

Stap 5: Gedetailleerde digitale plattegronden

Duidelijkheid en transparantie zijn essentieel voor potentiële kopers. Wij bieden gedetailleerde digitale plattegronden die online beschikbaar zijn, zodat kopers een helder beeld krijgen van de indeling en mogelijkheden van uw woning.

Jouw Meerwaarde:

 • Nauwkeurige plattegronden: We zorgen voor gedetailleerde en nauwkeurige plattegronden die de koper helpen bij het visualiseren van de ruimte.
 • Ingerichte plattegronden: Een plattegrond spreekt pas echt tot de verbeelding met meubelen en accessoires die we plaatsen in de tekeningen.

 

Stap 6: Actieve online en social media campagnes

Om maximale zichtbaarheid voor jouw huis te bereiken, worden actieve online en social media campagnes opgezet. Deze campagnes zijn gericht op een breed publiek en specifiek ontworpen om de kopers van jouw woning te bereiken. Platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok worden ingezet. Met onze expertise in online marketing worden honderdduizenden potentiële kopers bereikt.

Jouw Meerwaarde:

 • Breed bereik: De campagnes bereiken een enorm publiek, wat de kans op een snelle verkoop vergroot.
 • Gerichte advertenties: Gerichte advertenties trekken de juiste kopers aan.

 

Stap 7: Open huizen en persoonlijke bezichtigingen

Je kunt rekenen op goed geplande open huizen en persoonlijke bezichtigingen, zodat alle geïnteresseerden jouw woning kunnen bekijken. Tijdens deze evenementen wordt gezorgd voor een gastvrije en informatieve ervaring voor potentiële kopers.

Onze meerwaarde:

 • Uitstekende planning: Bezichtigingen worden op optimale tijden gepland om zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken en jouw gezin te ontzorgen.
 • Persoonlijke begeleiding: Onze makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en de unieke kenmerken van jouw woning te benadrukken.

Stap 8: Professionele onderhandelingen en afronding

De onderhandelingsfase is cruciaal voor het behalen van de beste prijs voor jouw huis. Je kunt rekenen op ervaren makelaars die ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt. Je wordt begeleid tijdens het hele proces, van het ontvangen van biedingen tot de afronding van de verkoop.

Jouw meerwaarde:

 • Ervaren onderhandelaars: Onze makelaars hebben de vaardigheden en ervaring om de beste deals te sluiten voor jou.
 • Zorgeloze afronding: Je kunt rekenen op een soepele afronding van de verkoop, inclusief alle administratieve taken.

 

Waarom kiezen voor Nieuwenhuis?

 • Ervaring en expertise: Je kunt vertrouwen op ons team van makelaars met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de woningmarkt. Wij zijn expert in het werken met verschillende mensen en hun behoeften. Het team bestaat uit hoogopgeleide marketeers met bewezen succes.
 • Persoonlijke aandacht: Wij bieden jou een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak.
 • Uitgebreide diensten: Van professionele fotografie en styling tot actieve marketing en onderhandelingen, wij verzorgen het complete verkooptraject.
 • Hoogste opbrengst: Ons doel is om de hoogste opbrengst voor jouw woning te realiseren, door strategische en effectieve verkoopmethoden in te zetten.

 

Bij Nieuwenhuis staat jouw succes centraal. Stel je een verkoopproces voor dat moeiteloos en stressvrij verloopt, waarbij je zeker bent van de beste prijs voor jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis waardebepaling en ervaar zelf hoe wij jouw verkoopdromen waarmaken. Bij Nieuwenhuis krijg je meer dan een makelaar – je krijgt een toegewijde partner die altijd jouw belangen vooropstelt en gaat voor het allerbeste resultaat. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Pieter de Hoochstraat 42
Pieter de Hoochstraat 42
Verkoop
Contact met de makelaar gaat gewoon goed en zakelijk zoals het hoort. Deskundig jong team om prettig mee te communiceren. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Julius de Haasstraat 15
Julius de Haasstraat 15
Lisette Nijhof
Ontzettend enthousiast en fijn team bij de begeleiding en verkoop het huis! Ze zijn op een laagdrempelige manier bereikbaar en betrokken tijdens het, best wel spannende, traject! We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren. Zeker MEER dan een makelaar! "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Wilhelminastraat 18
Wilhelminastraat 18
L. Michel
We werden met alles op de hoogte gehouden en er is een heel mooi filmpje gemaakt van de woning. In 1 woord een super makelaar. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Vorige
Volgende

Laten we kennismaken!

Wij helpen je graag met het verkopen van jouw woning.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.