Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Social media

Maak je huis onweerstaanbaar met Nieuwenhuis op sociale media.

De kracht van social media wordt door ons team van deskundigen, de woningzoekers en mede-verkopers omarmt om een huis met flair te presenteren en te verkopen. Ontdek hoe we met enthousiasme, creativiteit en doelgerichtheid jouw woning in de schijnwerpers zetten en potentiële kopers bereiken op manieren die voorheen ondenkbaar waren.

Jouw huis in de spotlight

Sociale mediaplatforms hebben een enorm bereik en bieden de perfecte kans om jouw huis onder de aandacht te brengen van een breed publiek, zowel lokaal in Wierden, Almelo, Nijverdal en Westerhaar-Vriezenveensewijk als ver daarbuiten en in andere delen van het land.

Interactie is de sleutel! Door middel van likes, shares en comments creëren we een betrokken community rondom je woning, waardoor de kans op een vlotte verkoop aanzienlijk wordt vergroot. Beelden zeggen meer dan woorden, en sociale media staan bekend om hun visuele aantrekkingskracht. Laat je huis stralen met professionele foto’s, bewegende beelden en boeiende content.

Hoe pakken we dit aan?

Doelgroepanalyse

We begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom maken we gebruik van doelgroepanalyse om te bepalen welke platforms het meest geschikt zijn om de potentiële kopers van jouw huis te bereiken.

Creatieve Content

Ons team van creatieve geesten ontwikkelt aantrekkelijke content die de kenmerken en hoogtepunten van je huis benadrukt. Van sprekende foto’s tot meeslepende video’s, we vertellen het verhaal van je huis op een manier die mensen raakt.

Lokale Betrokkenheid

We richten ons niet alleen op het algemene publiek, maar ook op de lokale gemeenschap in Wierden, Almelo, Nijverdal, Westerhaar-Vriezenveensewijk. Door relevante lokale evenementen, nieuws en gemeenschapsinteresses op te nemen in onze content, vergroten we de betrokkenheid van potentiële kopers.

We maken gebruik van diverse social media zoals Facebook, Instagram, TikTok, Whatsapp en advertenties op google en andere website. Daarnaast gebruiken we unieke hashtags om potentiële kopers te bereiken. Ook gebruik we onze eigen website voor je huis met een gemakkelijke functie om te delen op diverse kanalen. Dit vergroot de zichtbaarheid op social media en maakt je huis gemakkelijk vindbaar.

Nieuwsgierig?

Neem nu nog contact met ons op en ontdek hoe wij je huis met enthousiasme en creativiteit in de schijnwerpers zetten. De perfecte koper voor je woning is slechts een post, like of share verwijderd.