Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Merely Spijkerman

LR-Nieuwenhuis-Oosteres-53-7607-AR-Almelo-Nederland-0205
Waar blinkt Merely in uit

Even voorstellen...

Merely is enthousiast en gaat voor haar doel. Ze past perfect binnen ons team met haar vrolijke uitstraling en haar gastvrije houding. Ruim 30 jaar geleden was Merely er als klein meisje van overtuigd dat ze kapster wilde worden. Dat heeft ze dan ook 20 jaar met veel plezier gedaan. Toen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om haar eigen horizon te verbreden en nieuwe dingen te leren. Merely draait sinds een aantal jaren bij ons de back office en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geperfectioneerd. Iets lekkers bij de koffie, een mooie bos bloemen en een goede structuur in de agenda aanbrengen zijn haar kwaliteiten.    

Merely is met haar oog voor precisie precies de juiste persoon om jou te voorzien van de juiste informatie bij ons. Heb jij een taxatie nodig of wil jij een woning bezichtigen? Zij maakt met haar stralende lach de juiste afspraak met jou. Haar jonge verschijning en interesse zorgt voor een brede kennis op het gebied van vastgoed, interieur en social media. Je zult haar naam vaak horen bij het ontdekken van het allernieuwste woningaanbod.

“Fantastisch, in 1 woord fantastisch! Wat geniet ik iedere dag van mijn werk.  Wonen zit namelijk in mijn bloed. Sinds 2006 woon ik een heel fijn huis in Nijverdal met mijn man en 3 kinderen. En daar blijft niks lang hetzelfde. We gaan nu thuis zelfs groots verbouwen. Ook bij Nieuwenhuis ga ik mijn steentje bijdragen om jouw woning perfect in beeld te brengen. Of dat nu is voor de verkoop, de zoektocht naar een nieuw huis of een taxatie. Ik zorg ervoor dat alles in goede banen loopt. Heb jij een vraag of wil je een afspraak plannen? Yes, ik ga voor jou aan de slag!