Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen in Twente is jouw avontuur naar een groen(er) thuis!

Welkom tussen het groen van Nederland, waar duurzaam wonen een gewenste lifestyle is. In onze omgeving streven we naar groenere, schonere en energiezuinigere huizen. Laat ons je vertellen waarom duurzaam wonen in Wierden, Almelo, Nijverdal, Westerhaar-Vriezenveensewijk en omgeving niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou en je portemonnee.

1. Energiezuinige woningen

In Twente omarmen we energiezuinige woningen alsof het een wedstrijd is. Van slimme thermostaten tot zonnepanelen, we omarmen technologieën die niet alleen de planeet redden, maar ook je energierekening verlagen!

2. Subsidies en financiële voordelen

Twente houdt van zijn bewoners, vooral als ze duurzaam bezig zijn. Ontdek de subsidies en financiële voordelen die beschikbaar zijn voor het verduurzamen van jouw huis bij de diverse gemeenten. Het is als een cadeautje voor het redden van de omgeving.

3. Community van gelijkgestemden

In Twente is duurzaam wonen geen soloreis; het is een avontuur dat we samen beleven. Sluit je aan bij gelijkgestemden, deel jouw tips en ontdek nieuwe ideeën om je huis groener te maken.

4. Natuurlijke schoonheid om je heen

Twente staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Waarom niet profiteren van de frisse lucht en groene omgeving door je huis duurzaam te maken? Een groen huis past perfect in ons groene landschap.

In Twente gaat duurzaam wonen hand in hand met levenskwaliteit. Wij geloven dat het niet alleen gaat over groene gebouwen, maar ook over hoe we onze processen efficiënter en milieuvriendelijker kunnen maken. Daarom omarmen wij een duurzame benadering in ons vastgoedwerk en zetten we stappen in de digitale wereld om onze impact op het milieu te verminderen.

Zo maken wij het verschil voor een groene toekomst

Papierloos kantoor

Wij streven naar een papierloos kantoor waar documenten digitaal worden opgeslagen en gedeeld. Dit minimaliseert onze ecologische voetafdruk en vermindert de behoefte aan papierproductie.

Elektronische handtekeningen

Het ondertekenen van documenten is eenvoudiger dan ooit met elektronische handtekeningen. Dit versnelt het proces, elimineert papierwerk en draagt bij aan een duurzamere werkwijze.

Groene partnerships

Wij streven naar samenwerking met duurzame en milieubewuste partners. Dit kan variëren van het ondersteunen van groene bouwinitiatieven tot het werken met bedrijven die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken.

Energie efficiënte adviezen

Onze makelaars delen advies over energie efficiënte woningen en helpen kopers bij het identificeren van groene verbeteringen die niet alleen waarde toevoegen aan jouw woning, maar ook de energieconsumptie verminderen.

Onze toewijding aan de toekomst

Samen streven we naar een duurzame toekomst in de vastgoedwereld. Ontdek hoe wij duurzaamheid combineren met digitaal vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op.

Samen creëren we een betere en groenere toekomst!