Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
126 m2
Perceel
159 m2
Bouwjaar
1973

Kruizemunthof 59

Wierden

€ 295.000,- k.k.
VERKOCHT
Tussenwoning

Kruizemunthof 59, Wierden

Houd je vast, zet je schrap en bereid je voor op hetgeen je zult gaan ontdekken aan de Kruizemunthof 59 in Wierden. In deze tussenwoning is werkelijk iedere centimeter onder handen genomen en naar een hoger level getild.
Schuifpui? Check!
Luxe keuken? Check!
Zonnepanelen? Check!

Duurzaamheid, luxe en praktisch wooncomfort staan in dit huis allemaal bovenaan het prioriteitenlijstje. Voel je welkom aan de Kruizemunthof 59 in Wierden.

De omgeving van dit huis is een combinatie van groen, door de groene stroken aan de voorzijde en de parken in de buurt, de levendigheid van het centrum op loopafstand en de praktische kant van de uitvalswegen waar je binnen 5 minuten op zit. Het huis is in 1973 gebouwd en daar is amper nog iets van terug te vinden. De kozijnen zijn in 2018 en 2022 vervangen voor kunststof exemplaren met HR++ glas. In 2020 is de meterkast vernieuwd en in 2019 is de cv-ketel geïnstalleerd.

De entree van de woning zegt genoeg. Een strakke afwerking van vloeren, plafond en wanden. Er is een luxe toiletruimte, meterkast en trapkast voor extra proviand. Doorlopend kom je in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is aan de voorzijde van het huis en kijkt uit op de groenstrook. Op de vloer ligt een pvc uit 2022 en hij is met een hoge plint afgewerkt. Het elektrische screen aan de voorzijde zorgt ervoor dat jouw huis lekker koel blijft. De keuken is echt nieuwer dan nieuw. Hij is in 2023 geïnstalleerd met hippe fronten en luxe apparatuur zoals een zelfreinigende oven, een inductiekookplaat met booster, een Quooker en een vaatwasser op hoogte. Ook tref je er een koelkast en afzuigkap. Er is voldoende plek om een eettafel te plaatsen en vanuit hier kun je met een schuifpui de tuin in.

De tuin is op het Oosten gelegen en het perceel is 159 m2 groot. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en er is een fietsenschuur. Via de poort aan de achterzijde is de tuin bereikbaar.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met vaste kasten. Allen hebben laminaat en er zijn geen drempels naar de overloop toe. De badkamer heeft een toilet, douche, wastafel en mechanische afzuiging. Er zijn kunststof kozijnen met draai-kiep.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Hier is een ruime voorzolder en vierde slaapkamer. De voorzolder is praktisch ingericht met bergruimte en plek voor de wasmachine en droger. Ook hangt hier de cv-installatie. Daarachter is de vierde slaapkamer met dakraam. Deze zijn strak afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Het dak is geïsoleerd, net zoals de buitenmuren en de vloer. Op het dak liggen 10 zonnepanelen.

Enkel feiten op een rij:
– Woonoppervlak 117 m2
– Perceel 159 m2
– 4 slaapkamers
– Uitstekend onderhoud en afwerking
– Voorzien van kunststof kozijnen
– Keuken 2023
– Energielabel A+

Ben jij er klaar voor om oog in oog te staan met jouw nieuwe woning? Kom deze dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten waarop wij de deuren voor jou open zetten. Deze zijn gepland op: donderdag 8 februari van 15.30 tot 16.30 en op maandag 12 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Kruizemunthof 59 WIERDEN