Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
90 m2
Perceel
334 m2
Bouwjaar
1963

Marijkelaan 3

Enter

€ 295.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

Marijkelaan 3, Enter

Welkom in Enter; een levendig dorp met de nodige winkel- en horecavoorzieningen. Schuif aan op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is of plan een middagje shoppen. En vanaf heden wandel jij prettig op en neer naar al deze voorzieningen, want in een rustige woonwijk vlakbij het centrum staat een twee-onder-een-kap woning te koop.

Welkom aan de Marijkelaan 3 in Enter. Deze twee-onder-een-kap woning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Wat direct opvalt als je aan komt lopen bij deze woning is de diepe oprit en de brede kavel. De tuin loopt namelijk aan de zijkant breed door. Plek genoeg dus voor je auto. Ook heb je hier een garage met aangebouwde schuur die vanbinnen uit bereikbaar is.

Je komt binnen in een hal met toilet, trapkast en meterkast. De meterkast is vernieuwd met 5 groepen. De trapkast biedt volop ruimte voor proviand en heeft planken aan de wand. De toiletruimte is voorzien van een hangende toilet en fontein. De neutrale wit-grijze kleurstelling is vast een mooie plus. De L-vormige woonkamer heeft een houten parketvloer en aan de voor- en achterzijde een breed raamkozijn. Deze houten kozijnen zitten netjes in de lak en zijn voorzien van isolerende beglazing. Bij warme dagen heb je profijt van de zonneluifel aan de voorzijde. Het raamkozijn aan de achterkant heeft een rolluik. Aan de achterzijde van het huis is een aangebouwde keuken. Deze is in een lichte houten uitstraling uitgevoerd met een donker blad. Hij is voorzien van boven- en onderkastjes. Ook is er een koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Vanuit hier kijk je door het grote raam de tuin in. Uiteraard ook een goed geschilderd houten kozijn met isolerende beglazing. Dit is niet alles, want achter de keuken zit nog een schuur met keukenblok, een geiser en flink wat bergruimte in de vliering, want hier zit een dakje op waardoor de nok ook bruikbaar is. De deur vanuit de keuken naar buiten toe maakt het binnen-buiten leven hier echt een feit. De tuin is dan ruim met afwisselend groen en bestrating. Aan de achterzijde is een overkapping om onder te vertoeven. Breng jij hier nog wat sfeer in met decoratie en een gezellige tuinset?

1e verdieping:
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben allen een vaste kast, houten kozijnen met enkele beglazing. De badkamer is ook in een neutrale kleurstelling grijs-wit en heeft een toilet, doucheruimte en wastafel.

2e verdieping:
De tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en hier kijk je tegen de geïsoleerde kap aan. Er is een dakraam voor daglicht. De cv-installatie uit 2016 hangt hier en ook de omvormer, want… ja! Er liggen maar liefst 8 zonnepanelen op het dak.

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 4 juli van 9.00 uur tot 10.00 uur en vrijdag 14 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur. Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór donderdag 20 juli 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt opgeleverd met minimaal energielabel C. Indien de woning hier niet aan voldoet, zal Reggewoon in overleg treden met koper voor opwaardering (e.e.a. voor rekening van Reggewoon).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 22 november 2023 plaats te vinden.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Marijkelaan 3 ENTER