Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
88 m2
Perceel
153 m2
Bouwjaar
1971

Gaardenweg 32

Enter

€ 250.000,- k.k.
VERKOCHT
Tussenwoning

Gaardenweg 32, Enter

Woon jij graag in een fijne buurt? Zie jij jezelf wonen in een huis waar grote raamkozijnen zijn voor veel lichtinval? Ben jij klaar om de tofste behangetjes uit te zoeken en de mooiste kleuren? Dan is deze tussenwoning aan de Gaardenweg 32 in Enter helemaal klaar voor jou.

Welkom in Enter; een levendig dorp met de nodige winkel- en horecavoorzieningen. Schuif aan op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is of plan een middagje shoppen. En vanaf heden wandel jij prettig op en neer naar al deze voorzieningen, want in een rustige woonwijk vlakbij het centrum staat een tussenwoning te koop.

Deze tussenwoning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Begane grond:
De houten voordeur geeft jou toegang tot dit huis. In de entree is een meterkast met 8 groepen. Er is een diepe bergkast en een toiletruimte. Aan de achterzijde van het huis is de keuken. De keuken is ruim genoeg om lekker te kokkerellen en een tafel te plaatsen. Of maak jij een open keuken door hem bij de woonkamer te betrekken? Het rechte keukenblok is netjes en in het wit uitgevoerd. Hij is voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap. Extra bergruimte vind je in de trapkast. Vanuit de keuken kun je met een enkele deur naar de tuin. De woonkamer is een zee van licht door de grote raamkozijnen met dubbele beglazing. De vloer is met laminaat bedekt. Al met al tref je hier een leuke begane grond die met een paar kleine aanpassingen vast naar jouw wens te maken is.

1e verdieping:
De overloop heeft, net zoals de slaapkamers, een laminaatvloer. Er zijn drie slaapkamers die allemaal voorzien zijn van een vaste kast. Ideaal! De kozijnen zijn van hout en voorzien van enkel glas. Er is ook een badkamer. Deze heeft een beige tegel en is voorzien van een douchebak, wastafel en toilet. Hier krijg je zeker geen koude voeten, want er is ook vloerverwarming geïnstalleerd.

2e verdieping:
In de nok van het huis is een bergzolder. Deze is met een vlizotrap bereikbaar. Hier hangt de cv-installatie (2006) en in het dak zit een dakraampje.

Buiten:
Het perceel van dit huis is circa 153 m2 groot en de achtertuin is op het Noord-Oosten gelegen. De tuin is bestraat en er staat een stenen schuur met plat dak. Ideaal om je fietsen en in te stallen en spullen te bergen. De tuin is aan de achterzijde bereikbaar via een pad. Aan de achtergevel van het huis is een overkapping gemaakt, zodat jij het hele jaar door droog buiten kunt zitten.

Enkele feiten:
– Woonoppervlak 88 m4
– Perceeloppervlak circa 153 m2
– 3 slaapkamers
– Energielabel D

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– De woning kan tijdens deze 4 weken worden bekeken tijdens de kijkmomenten die onderaan staan vermeld.
– Geïnteresseerden kunnen vóór donderdag 29 februari 2024 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 1 juli 2024 2024 plaats te vinden.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Reggewoon. Reggewoon stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 5 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 6 februari van 9.00 tot 10.00 uur en vrijdag 23 februari van 15.30 – 16.30 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Gaardenweg 32 ENTER