Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
77 m2
Perceel
1720 m2
Bouwjaar
1948

Grote Maatweg 7

Wierden

€ 250.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

Grote Maatweg 7, Wierden

Wonen in Wierden is compleet wonen. De meest gangbare voorzieningen zoals een levendig centrum, openbaar vervoer, speeltuinen, scholen en de uitvalswegen naar de grote steden zijn aanwezig in dit sprankelende dorp. Hier aan de Grote Maatweg 7 staat deze 2-onder-1-kap-woning te wachten op nieuwe bewoners. Jij kunt je hier naar harte lust uitleven met nieuwe kleuren aan de wand en vast nog meer.

Welkom!
Bij binnenkomst in de entree tref je direct de trapopgang naar boven, een meterkast en deur naar de woonkamer toe. De woonkamer kijkt uit op de straat en aan de achterzijde gaat deze over in een open keuken. Deze is basic uitgevoerd met opbergkasten en geplaatst in een hoekopstelling. Aan de achterzijde is een bijkeuken met plek voor de wasmachine. Ook is hier een moderne toiletruimte met een toilet en fontein.

1e verdieping:
Als je de overloop op komt valt je oog direct op de sfeervolle paneeldeuren. Op deze verdieping tref je een diepe bergkast, drie slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafelmeubel en doucheruimte. In de nok van de woning is de bergzolder die met een vlizotrap bereikbaar is. Hier hangt de cv installatie uit 2019.

Het mooie aan deze woning is de buitenruimte. Je ervaart hier namelijk een ruime tuin met diverse schuren en een overkapping. Zo is er een schuur direct aan de achterzijde van de woning. Ook is er aan het einde van de tuin een grote en hoge bergschuur met een overkapping.

Aan de zijkant van de woning heb je een eigen oprit.

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 7 november van 9:00 uur tot 10:00 uur en donderdag 9 november van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór woensdag 21 november 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt voor de overdracht nog voorzien van spouwmuurisolatie en dakisolatie.
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 5 maart 2024 plaats te vinden.

Omdat je een gedeelte van een kadastraal perceel koopt waarin meerdere woningen zijn gelegen die in eigendom van Reggewoon zijn, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kadastrale grenzen zullen afwijken van de huidige grens, welke zichtbaar zijn door middel van een schutting. De nieuwe kadastrale grens zal door het midden van de oprit recht naar achter zijn.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

Verkoper hanteert een zelfbewoningsplicht. Dit houdt in dat de woning minimaal 5 jaar door koper zelf bewoond dient te worden. Eerdere verkoop is onder voorwaarden alleen toegestaan na goedkeuring van Reggewoon.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Grote Maatweg 7 WIERDEN