Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
128 m2
Perceel
532 m2
Bouwjaar
1958

1e Esweg 31

Wierden

€ 345.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

1e Esweg 31, Wierden

– IN PRIJS VERLAAGD –

Bestaat jouw wensenlijstje voor een woning uit onder andere een diepe tuin op het Westen, een garage, volop bergruimte, vier slaapkamers op de verdiepingen en zelfs een vijfde op de begane grond met eigen badkamer? Of zoek jij een huis met mogelijkheid om te werken aan huis met een eigen ingang, zoals een praktijk of salon? Of heb jij echt behoefte aan een extra speel- of loungekamer voor je opgroeiende kinderen?

Wat jij ook wenst: aan de 1e Esweg 31 in Wierden kun jij zeker weten met je wens aan de slag. Deze twee-onder-een-kap woning uit 1958 is goed onderhouden, in 2005 uitgebouwd en zelfs voorzien van kunststof kozijnen. Wil jij een woning die helemaal af is? Stop dan maar, want voor wat betreft de inrichting kun jij hier nog al je eigen keuzes maken.

Als je de naar de woning toe loopt dan zie je direct een groenstrook aan de overzijde van de straat. Dat is een leuk straatbeeld! De voortuin van de woning is volop ingericht met planten en de oprit aan de zijkant is ideaal om je auto te parkeren. Wij kunnen ons niet bedwingen en lopen direct door naar achteren en worden daar omvergeblazen door een groen aangelegde tuin met prachtige bomen en struiken, zoals een Magnolia en rododendrons.

Het perceel is 532 m2 groot en de tuin is meer dan 20 meter diep. Haal je groene vingers maar uit de zakken en geef je tuingereedschap vast een plekje in één van de twee schuren die er op het perceel staan, naast een garage. De garage is er eentje voor de liefhebber, want er zit zelfs een smeerput in de vloer. Gebruik jij die als bergruimte of ben jij er liefhebber van om met auto’s of motoren te sleutelen.

Naast de tuin en alle buitenverblijven is het huis zelf ook een heerlijke plek om te zijn. Vanaf de voordeur heten we jou welkom in deze woning met 128 m2 woonoppervlak. In de hal tref je een toilet, kelder en meterkast. Als je doorloopt kom je uit in de L-vormige woonkamer met een open verbinding naar de keuken. De woonkamer heeft aan de voor- en zijkant raamkozijnen en is voorzien van een gashaard. Er hangt een airconditioning van 2022. Aan de achterzijde staat hij in verbinding met de tuin door de geplaatste tuindeuren. De keuken is in de loop der jaren uitgebouwd en voorzien van een lichtkoepel. Er staat een recht aanrechtblok met een moderne look en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Er is ruimte voor je ontbijttafeltje en ook vanuit hier wandel je met je kopje koffie de tuin in.

In 2005 is er op de begane grond ook een slaapkamer met badkamer en bijkeuken gerealiseerd aan de achterzijde van de woning. In de bijkeuken hangt de cv installatie uit 2021. De badkamer is licht uitgevoerd en heeft een toilet, douche, wastafel en vloerverwarming. De slaapkamer is breed, diep en ook voorzien van vloerverwarming. Ideaal voor een zorgvraag of bij ouderdom. De deur naar buiten toe vanuit deze ruimte geeft deze ruimte echter veel meer mogelijkheden. Wat dacht jij van een eigen werkruimte aan huis of een eigen ruimte voor opgroeiende kinderen?

Op de verdiepingen ervaar je de combinatie van goed onderhoud en de sfeer van oude tijden. Ga jij het naar wens maken? Op de eerste verdieping zijn een badkamer en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen. De badkamer is uitgerust met een bad(je), douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar en de kap is geïsoleerd. De wanden zijn bekleed met houten betimmering en hier is een voorzolder en slaapkamer. De slaapkamer heeft een kunststof dakkapel en vanuit hier kijk je uit over de tuin.

Feiten op een rij:
– woonoppervlak 128 m2
– perceel 532 m2
– cv-ketel 2021, eigendom
– airco installatie 2022
– voorzien van kunststof kozijnen
– tuin westen
– kelder, garage en schuur
– slaap- en badkamer begane grond

Deze twee-onder-een-kap woning staat op vijf minuutjes lopen van het centrum, een paar minuutjes fietsen naar het station en ook met de auto schiet je gemakkelijk alle kanten op. De huidige bewoners hebben hier vanaf de eerste steen met veel liefde en plezier gewoond. Zij genoten van de gezellige buurt, de centrale locatie en alle mogelijkheden die het huis hen gaf. Zij hebben de woning met degelijke materialen gebouwd, verbouwd en onderhouden. Nu is de tijd gekomen voor nieuwe bewoners die hier met net zoveel plezier gaan wonen. Ben jij dat? Maak een afspraak voor een bezichtiging via 0546 457405.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
1e Esweg 31 WIERDEN