Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
87 m2
Perceel
343 m2
Bouwjaar
1951

Aanslagstraat 5

Wierden

€ 210.000,- k.k.
VERKOCHT
Tussenwoning

Aanslagstraat 5, Wierden

Wonen aan de Aanslagstraat in Wierden betekent wonen dichtbij het centrum van Wierden. Je woont hier dichtbij de supermarkt, het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Je gaat gemakkelijk even naar een terrasje toe en geniet hier volop van de gezelligheid die Wierden te bieden heeft. Ook in je eigen huis is het goed vertoeven zodra je deze naar je eigen smaakt hebt gebracht. Benieuwd of dit huis de jouwe is?

Welkom in de hal van deze tussenwoning. Je staat in een compacte entree die ideaal is om de tocht tegen te houden in de woonkamer. Je treft hier een trap naar de verdieping toe en een luikje met de vernieuwde meterkast. De woonkamer is breed, diep en heeft aan voorzijde een breed, houten kozijn met isolerende beglazing. Er is een trapkast om jouw schoonmaakspullen, wat extra pakken rijst, een zak aardappelen en zakken chips om te bewaren. Aan de achterzijde is een open keuken met een hippe front en greep. Hier leer jij de fijne kneepjes van het koken op de 5-pits gasfornuis. Ook is er een oven, een vriezer, een koelkast, wastafel en flink veel bergruimte met een softclose. Terwijl jij bezig bent kijk je uit over de besloten tuin. Deze ligt op het Zuid-Oosten en is bestraat met terrastegels. In het zwarte zand kun je naar hartelust de planten van jouw keuze planten. Ook is er een bijkeuken op de begane grond. Hier hangt de cv-installatie en is er plek voor de wasmachine. Vanuit hier loop je de tuin in.

1e verdieping:
Op de verdieping worden we blij verrast van de aanwezigheid van prachtige paneeldeuren die toegang geven tot de slaapkamers. Je treft hier dan ook drie slaapkamers met allen een vaste kast. Ook is er een badkamer die luxe is uitgevoerd in neutrale kleuren. De badkamer heeft een toilet, doucheruimte en wastafelmeubel.

2e verdieping:
De tweede verdieping is ideaal als bergzolder en bereikbaar met een vlizotrap.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór dinsdag 5 december 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 5 maart 2024 plaats te vinden.

Omdat je een gedeelte van een kadastraal perceel koopt waarin meerdere woningen zijn gelegen die in eigendom van Reggewoon zijn, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn voor verkoper. Het perceel zal een oppervlakte hebben van c.a. 110 m2 en de huidige grenzen worden aangehouden zoals die nu door schutting/haag zijn ingedeeld.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

Verkoper hanteert een zelfbewoningsplicht. Dit houdt in dat de woning minimaal 5 jaar door koper zelf bewoond dient te worden. Eerdere verkoop is onder voorwaarden alleen toegestaan na goedkeuring van Reggewoon.

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 14 november van 9:00 uur tot 10:00 uur en vrijdag 1 december van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5