Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
87 m2
Perceel
226 m2
Bouwjaar
1965

Marijkelaan 57

Enter

€ 250.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

Marijkelaan 57, Enter

Kun jij echt blij worden van een huis die niet standaard is? Een huis die een goede lay-out heeft waarbij je in de entree al verrast om je heen kijkt? Word je ook blij van een huis waar jij je eigen smaak kunt aanbrengen? Laat je handjes dan maar wapperen aan de Marijkelaan 57 in Enter.

Welkom in Enter; een levendig dorp met de nodige winkel- en horecavoorzieningen. Schuif aan op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is of plan een middagje shoppen. En vanaf heden wandel jij prettig op en neer naar al deze voorzieningen, want in een rustige woonwijk vlakbij het centrum staat een twee-onder-een-kap woning te koop.

Deze twee-onder-een-kap woning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Aan de rechterzijkant van deze twee-onder-een-kap woning is een diepe oprit waar jij met gemak twee auto’s op kunt parkeren. Aan de zijkant van de woning is de voordeur gevestigd en dit maakt het direct zo’n leuke binnenkomer. De hal heeft een bordestrap naar boven, een vernieuwde meterkast met 5 groepen en toiletruimte. Het toilet heeft een staande toiletpot en fontein. Extra bergruimte tref je aan de in de diepe trapkast met planken aan de wand.

De woning heeft een woonkamer die over de hele breedte is gesitueerd. Hij heeft een gaskachel en twee brede raamkozijnen met isolerende beglazing. Er is een kozijn met raam en deur naar de keuken toe wat zorgt voor een doorkijkje en een afgesloten woonkeuken. De keuken is aan de achterzijde van de woning en heeft een aanrecht met oven, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. De enkele deur geeft jou toegang tot de tuin. De tuin is netjes aangelegd met bestrating, gras en planten. In het midden staat een schuur met pannendak. Ideaal voor het opbergen van jouw fiets en gereedschap.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers. Allen hebben een vaste kast en houten kozijnen met isolerende beglazing. De slaapkamers Er is een badkamer met een ruime douche, toilet en wastafel. De witte uitvoering is standaard.

2e verdieping:
De tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en dient als een ideale bergzolder. Hier hangt de cv-installatie uit 2018.

Zie jij het wel zitten om op deze woning naar jouw smaak te brengen? Kom deze woning dan bezichtigen. Dit kan door een afspraak te maken via 0546 457405 of ons een berichtje te sturen.

Voorwaarden tot koop:
Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 4 juli van 10.00 uur tot 11.00 uur en donderdag 13 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur. Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór vrijdag 21 juli 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt opgeleverd met minimaal energielabel C. Indien de woning hier niet aan voldoet, zal Reggewoon in overleg treden met koper voor opwaardering (e.e.a. voor rekening van Reggewoon).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 22 november 2023 plaats te vinden.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Marijkelaan 57 ENTER