Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
90 m2
Perceel
271 m2
Bouwjaar
1959

Jacobsonstraat 11

Wierden

€ 245.000,- k.k.
VERKOCHT
Hoekwoning

Jacobsonstraat 11, Wierden

Wonen in Wierden is compleet wonen. De meest gangbare voorzieningen zoals een levendig centrum, openbaar vervoer, speeltuinen, scholen en de uitvalswegen naar de grote steden zijn aanwezig in dit sprankelende dorp. Hier aan de Jacobsonstraat 11 staat deze uitgebouwde hoekwoning te wachten op nieuwe bewoners. Kies alvast de mooiste kleuren saus en je favoriete vloer, want die komen hier helemaal tot hun recht.

Welkom aan de Jacobsonstraat 11 in Wierden. Deze hoekwoning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Deze hoekwoning is uitgebouwd aan de achterzijde met een keuken en aan de achterkant is een diepe tuin op het Zuiden. De straat is verkeersluw en voor de deur is een speelgelegenheid.

De entree is hartelijk met een moderne voordeur met isolerende beglazing. In de entree heb je toegang tot een meterkast met 6 groepen, een trapkast en een nette toiletruimte met hangtoilet en fontein. De grijs-witte uitvoering van het toilet past helemaal bij de wensen van nu. De L-vormige woonkamer heeft houten kozijnen met isolerende beglazing en een open doorgang naar de keuken toe. De keuken is uitgevoerd met donkere fronten en diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, oven en vaatwasser. Sla je kookboeken maar open, want hier kook jij de sterren van de hemel.

Aan de achterzijde van het huis heb je een bergschuur met een deur om de tuin te bereiken. Ook is hier plek voor jouw wasmachine-opstelling. De diepe tuin op het Zuiden is grotendeels omheind met een schutting en ligt te wachten om door jou aangekleed te worden.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is, net zoals het toilet beneden, uitgevoerd in een grijs-witte look. Je hebt hier een toilet, wastafel en douche. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing. Ze hebben houten kozijnen. Twee slaapkamers hebben vaste kasten om spullen in op te bergen.

De tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar. Hier hangt de cv-installatie uit 2017.

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op woensdag 5 juli van 9.00 uur tot 10.00 uur en woensdag 12 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur. Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór donderdag 20 juli 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt opgeleverd met minimaal energielabel C. Indien de woning hier niet aan voldoet, zal Reggewoon in overleg treden met koper voor opwaardering (e.e.a. voor rekening van Reggewoon).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 22 november 2023 plaats te vinden.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Jacobsonstraat 11 WIERDEN