Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
104 m2
Perceel
1185 m2
Bouwjaar
1955

West Kluinveenweg 16

Wierden

€ 200.000,- k.k.
VERKOCHT
Tussenwoning

West Kluinveenweg 16, Wierden

Wonen in Wierden is compleet wonen. De meest gangbare voorzieningen zoals een levendig centrum, openbaar vervoer, speeltuinen, scholen en de uitvalswegen naar de grote steden zijn aanwezig in dit sprankelende dorp. Hier aan de West Kluinveenweg 16 staat deze uitgebouwde tussenwoning te wachten op nieuwe bewoners. Kies alvast de mooiste kleuren saus en je favoriete vloer, want die komen hier helemaal tot hun recht.

Welkom aan de West Kluinveenweg 16 in Wierden. Deze tussenwoning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Begane grond:
De houten voordeur met enkel glas geeft toegang tot de hal. Hier is een trapopgang en toiletruimte. Als je doorloopt kom je in de L-vormige woonkamer. Hij heeft een laminaatvloer en houten kozijnen aan de voor- en achterkant met dubbel glas. De trapkast is perfect voor extra bergruimte. Aan de achterzijde is een aangebouwde keuken. Ook is hier een enkele deur naar buiten toe. De keuken zelf is een basis aanrecht met bergruimte en een afzuigkap. Ook tref je hier de meterkast met 5 groepen en hangt er een cv-installatie uit 2018.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn speels van vorm door de aanwezige dakkapellen en vaste kasten. De badkamer is ruim en heeft een wastafel, toilet en douche.

2e verdieping:
De tweede verdieping is een bergzolder die met een vlizotrap bereikbaar is.

Buiten:
De tuin is gelegen op het Noord-Oosten en flink diep. Er is een stenen schuur met vliering. In het verlengde hiervan is een overkapping tot het einde van de tuin gemaakt. De tuin is met een poort aan de achterzijde bereikbaar.

Feiten;
– Perceel wordt nog ingemeten en zal circa 180 m2 groot zijn. (De huidige erfafscheiding wordt aangehouden)
– Woonoppervlakte circa 104 m2
– 3 slaapkamers
– Schuur en overkapping
– Tuin achterom bereikbaar
– Energielabel C

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– De woning kan tijdens deze 4 weken worden bekeken tijdens de kijkmomenten die onderaan staan vermeld.
– Geïnteresseerden kunnen vóór woensdag 6 maart 2024 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 4 juli 2024 plaats te vinden.

Omdat je een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn voor verkoper. Het perceel zal een oppervlakte hebben van c.a. 180 m2.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Reggewoon. Reggewoon stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 5 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 13 februari van 15.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag 1 maart van 9.00 uur tot 10.00 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
West Kluinveenweg 16 WIERDEN