Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
106 m2
Perceel
179 m2
Bouwjaar
1976

Daalakkers 28

Enter

€ 265.000,- k.k.
VERKOCHT
Tussenwoning

Daalakkers 28, Enter

Deze tussenwoning heeft al zoveel, maar is ook nog zoveel naar eigen wens te maken. Denk bijvoorbeeld aan je eigen smaak vloer- en wandbekleding. Dit huis heeft 4 slaapkamers, een diepe achtertuin en een schuur. Dit huis staat zelfs al met 1 been in de toekomst, want hij is al voorzien van een boiler en maar liefst 12 zonnepanelen. Dit huis heeft al met al een goede lay-out en is naar eigen smaak te brengen. Iets voor jou?

Welkom in Enter; een levendig dorp met de nodige winkel- en horecavoorzieningen. Schuif aan op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is of plan een middagje shoppen. En vanaf heden wandel jij prettig op en neer naar al deze voorzieningen, want in een rustige woonwijk staat deze tussenwoning te koop.

Deze gasloze tussenwoning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis, die verwarmd wordt door middel van een warmtepomp en voorzien is van zonnepanelen, hierdoor krijgt de woning een Energielabel A!

Begane grond:
Vanuit de voordeur kom je binnen in de hal. Er is een apart toilet met fontein en meterkast. Je proviand berg je gemakkelijk op in de trapkast. Vanuit hier loop je door naar de keuken. Deze heeft een recht aanrechtblok met bergruimte, een kookplaat en een afzuigkap. Ook is er een deur naar de achtertuin toe. Er is een doorzonwoonkamer met kozijnen aan de voor- en achterzijde en hij is voorzien van een laminaatvloer. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Buiten:
De tuin is gericht op het Oosten en je hebt een eigen schuur. Het perceel is 179 m2 groot. Zowel aan de voor- als achterzijde van het huis is een zonnescherm om bij warme dagen het huis lekker koel te houden. Aan de achterzijde van de tuin is een achterom. Aan de voorzijde heb je een eigen voortuin en is er in de straat voldoende openbare parkeergelegenheid om je auto te plaatsen.

Boven:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De twee grootste slaapkamers hebben een kastenwand. De kamers aan de achterzijde hebben rolluiken. De verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Hier tref je de praktische voorzolder. Er is ruimte om je witgoed te plaatsen en ook staat hier de warmtepomp. Ook hangt hier de omvormer van de 12 zonnepanelen die op het dak liggen. Tevens is er een vierde slaapkamer met dakraam. Deze heeft ook isolerende beglazing.

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 19 december van 9:00 uur tot 10:00 uur en op woensdag 3 januari van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór 5 januari 2024 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 12 april 2024 plaats te vinden.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

Verkoper hanteert een zelfbewoningsplicht. Dit houdt in dat de woning minimaal 5 jaar door koper zelf bewoond dient te worden. Eerdere verkoop is onder voorwaarden alleen toegestaan na goedkeuring van Reggewoon.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Daalakkers 28 ENTER