Waarmee kan ik je helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
204 m2
Perceel
330 m2
Bouwjaar
1934

Brugstraat 45

Almelo

€ 325.000,- k.k.
VERKOCHT
Vrijstaande woning

Brugstraat 45, Almelo

In hartje Almelo staat deze ruime woning aan de Brugstraat. Hij heeft een woonoppervlak van 204 m2 en een perceel van maar liefst 330m2. De basis van deze woning is gewoon goed en met 38 zonnepanelen op het dak is de woning energiezuinig. In 1985 is de woning nagenoeg volledig nieuw opgebouwd. Boven zijn 5 slaapkamers en een badkamer en achter de woning staat nog een bijgebouw met keuken/woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers boven. Het centrum van Almelo is op loopafstand, maar ook het trein- en busstation. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving is op slechts 6 minuten. Parkeren kan je voor de deur maar ook in je eigen garage, met plek voor maar liefst 2 auto’s.

Kom binnen in de woning met mogelijkheden.
We nemen de voordeur, maar dat kan natuurlijk ook achterom, via de poort aan de zijkant. In de hal is de trapopgang naar boven en de meterkast. We gaan eerst naar de woonkamer met schouw, de plek voor de houtkachel is er al. De drie grote ramen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval. Een fijne plek om te vertoeven. De ruime tweede hal geeft toegang tot de keuken, badkamer, toilet met staand toilet en fontein, de berging en de inpandige garage. De keuken is eenvoudig uitgevoerd met een bergkast en kelderkast en kan wel een update gebruiken. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad en douche. De bijkeuken is de plek voor je wasmachine/-droger, ook hier nog een bergkast en een keukenblok met oven. De garage heeft een kunststof elektrische roldeur, een deur naar de zijkant en nog een extra roldeur naar de achterzijde.

Boven
Via de trap naar boven komen we op de overloop met toegang tot de badkamer en vier slaapkamers. Alle 4 slaapkamers zijn flink en hebben een kunststof dakkapel (2015) met triple glas (HR+++). Op de overloop hangt een airco en de badkamer is vernieuwd met een douche, toilet en fontein maar behoeft nog de laatste touche. Op de 2e verdieping is de vijfde slaapkamer, deze is met vaste trap te bereiken. Het andere gedeelte van de 2e verdieping is te bereiken met een vlizotrap en biedt plek voor de CV-ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Buiten
Via de keuken komen we uit in de tuin met grote overkapping waar de vorige bewoners hun camper droog hadden staan. De tuin is op het Oosten, biedt privacy en flink ruimer dan menig nieuwbouwhuis. Er is een opbergschuur met riolering, watervoorziening en krachtstroom.

Maar dit is niet alles. We hebben ook nog het bijgebouw die te bereiken is via de poort aan de zijkant Je komt hier binnen in de hal met trapopgang. Beneden is een woonkamer met keukenblok, een douche met wastafel en een toilet. Boven een overloop met dakraam, 2 slaapkamers en een bergkast met aparte cv en elektra. Het voordeel van deze woning die nog een update nodig heeft is dat je het helemaal kunt maken zoals jij dat graag voor je ziet.

Goed om te weten:
– Inpandige garage voor 2 auto’s
– 5 slaapkamers
– 2 badkamers
– en nog eens 2 slaapkamers, douche en toilet, woonkamer/keuken in het bijgebouw
– Lage energierekening met 38 zonnepanelen
– Onderhoudsvrij door deels kunststof kozijnen
– Schilderwerk buiten 2021
– Krachtstroom schuur
– Parkeervergunning 1e auto € 97,55 p/jr. (mogelijkheid voor 3 parkeervergunningen)

Kortom, de Brugstraat 45 biedt vele mogelijkheden. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Maak een afspraak en kom het zelf ervaren.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Brugstraat 45 ALMELO