Waarmee kan ik je helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
54 m2
Perceel
0 m2
Bouwjaar
1982

Burgemeester Warnaarsstraat 14

Wierden

€ 200.000,- k.k.
VERKOCHT
Appartement

Burgemeester Warnaarsstraat 14, Wierden

Bij de binnenkomst van de gezellige dorpskern in het centrum van Wierden kun jij deze zomer op het balkon vertoeven van jouw eigen appartement. Met een verfrissend drankje en lekker hapje kun jij gezellig wegkijken vanaf het balkon. Vanuit het appartement wandel jij gemakkelijk het centrum in om de boodschapjes te doen en rij je binnen 2 minuten de uitvalswegen op naar de grote steden. Ook het openbaar vervoer is op loopsafstand van dit appartement.

Welkom aan de Burgemeester Warnaarstraat 14 in Wierden.
Hier woon jij in je eigen appartement van 54 m2 groot. De afgelopen jaren is het appartement flink gerenoveerd en geupdate. Daar profiteer jij van, want nu is hij helemaal af. De keuzes van het kleur- en materiaalgebruik zijn neutraal en licht gehouden. Dat is fijn. Zo tref je bij binnenkomst een lichte houten laminaat vloer die doorloopt naar de woonkamer en andere kamers. De wanden zijn strak afgewerkt en gesausd en ook de plafonds, plinten en kozijnen zitten tip-top in de verf.

Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken. De hoekkeuken is vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 4-pits kookplaat, afzuigkap en een combi-oven. Er is plek voor een knusse zithoek en eettafel. Vanuit deze ruimte kun je het balkon bereiken met een hekwerk. Hier vertoef jij om te genieten van buiten. Er is een bergkast om wat kussens en buitenaccessoires op te bergen als het minder mooi weer is.

Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer. Deze is van een normaal formaat en hier heb je plek voor een kledingkast en 2-persoonsbed. De badkamer zit in het midden van het appartement en ook deze is aangepakt tot een moderne en luxe ruimte. De stoere schuifdeur geeft toegang tot de ruimte. Er is een douche met glazen douchewand, een designradiator, wastafelmeubel en ook plaats je hier de wasmachine.

Het appartement heeft een praktische bergkast met een cv-installatie uit 2014. Ook de meterkast is vernieuwd de afgelopen jaren. Al met al kun jij hier lekker wonen en heb je weinig omkijken naar het onderhoud.

Spreekt het jou aan om dichtbij alle voorzieningen te wonen in een appartement waar je direct in kunt? Kom hem dan bezichtigen tijdens het open huis op donderdag 16 november tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Onze collega’s ontvangen jou met een hapje en een drankje en geven je alle gelegenheid om te kijken en vragen te stellen. Kun jij niet wachten en heb je nu al vragen? Stel ze gemakkelijk door ons een bericht te sturen of te bellen met 0546 457405.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Burgemeester Warnaarsstraat 14 WIERDEN