Waarmee kan ik je helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
88 m2
Perceel
274 m2
Bouwjaar
1965

Marijkelaan 8

Enter

€ 250.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

Marijkelaan 8, Enter

Ben jij er klaar voor om een eigen huis te kopen? Ben jij er klaar voor om dit toffe huis helemaal naar jouw eigen smaak te maken? Ja toch? Kom mee. In dit huis aan de Marijkelaan 8 in Enter word jij achter iedere deur verrast door de goede lay-out en het fijne lichtinval. Laat je handjes maar wapperen aan de Marijkelaan 8 in Enter, want je moet nog wel aan de klus.

Welkom in Enter; een levendig dorp met de nodige winkel- en horecavoorzieningen. Schuif aan op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is of plan een middagje shoppen. En vanaf heden wandel jij prettig op en neer naar al deze voorzieningen, want in een rustige woonwijk vlakbij het centrum staat een twee-onder-een-kap woning te koop.

Deze twee-onder-een-kap woning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

Aan de rechterzijkant van deze twee-onder-een-kap woning is een diepe oprit. Aan de zijkant van de woning is de voordeur gevestigd met een mooie, halfronde raampartij. Dit geeft het huis direct zo’n leuke binnenkomer. In de hal tref je links een meterkast en rechts de toiletruimte. Deze laatste heeft een staande toiletpot en fontein. Extra bergruimte vind je in de diepe trapkast aan het einde van de hal.

De woning heeft een woonkamer die over de hele breedte, aan de voorkant is gesitueerd. Het brede raam zorgt voor veel lichtinval en je. kijkt vanuit hier lekker de buurt in. Aan de achterzijde van de woning is een uitgebouwde keuken. Tussen de keuken en de woonkamer in tref je de eetkamer. Fijn hoor zoveel extra ruimte. De keuken heeft een recht keukenblok met een koelkast, 4-pits-gaskookplaat, afzuigkap, wasbak en kastruimte. Er is een enkele deur naar de tuin toe. De tuin is opgedeeld in een overkapping aan de woningzijde, een schuur en een open ruimte achterin. Hij is op het Noord-Oosten gelegen en het perceel is 274 m2 groot. Naast de oprit aan de zijkant van het huis is daar ook een garage. De garage heeft een dubbele houten deur en is ideaal voor de klusser of hobbyist.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping tref je een overloop met 5 deuren waarachter 3 slaapkamers zitten, een bergkast en een badkamer. Alle slaapkamers hebben een vaste kast en houten kozijnen met enkele beglazing. Er is een badkamer met een douche, toilet en wastafel. De uitvoering is standaard.

2e verdieping:
De tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en dient als een ideale bergzolder met een geïsoleerd dak. Hier hangt de cv-installatie uit 2020.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór vrijdag 17 november 2023 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt opgeleverd met minimaal energielabel C. Indien de woning hier momenteel nog niet aan voldoet, zal Reggewoon er zorg voor dragen dat de woning een energielabel C heeft vóór de overdracht. Er zal een nieuw energielabel opgemaakt worden. 
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 5 maart 2024 plaats te vinden.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Reggewoon. Reggewoon stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 5 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).

Zie jij het wel zitten om op deze gave plek te gaan wonen en vind jij het wel prima om de muren te behangen en wat vloeren te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op dinsdag 31 oktober van 16:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag 3 november van 9:00 uur tot 10:00 uur.

Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Marijkelaan 8 ENTER