Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
81 m2
Perceel
384 m2
Bouwjaar
1948

Stationsweg 11b

Enter

€ 245.000,- k.k.
VERKOCHT
Twee onder een kapwoning

Stationsweg 11b, Enter

Welkom aan de Stationsweg 11b in Enter, de perfecte woning voor een enthousiaste klusser die een droomhuis wil creëren. Deze twee-onder-een-kapwoning biedt volop mogelijkheden om het helemaal naar eigen smaak in te richten.

Deze woning is ter beschikking gekomen vanuit het voormalige aanbod van huurwoningen van Reggewoon. Dit betekent dat er enkele voorwaarden gelden bij een koop die onderaan de tekst staan opgesomd. Eerst laten we je kennis maken met dit huis.

De woning met een ruim perceel van 384 m2 is gelegen in de buurt Enter-Zuidwest. Het bevindt zich dichtbij de alledaagse voorzieningen zoals een supermarkt en met een paar minuten lopen ben je in het gezellige centrum met winkels en terrasjes. Ook zijn de uitvalswegen, onderwijs en het openbaar vervoer op korte afstand. De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. Achter in de tuin staat een vrijstaande gemetselde schuur.

Bij binnenkomst tref je de entree met handige rolluik. De hal is voorzien van een vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. In de woonkamer vind je een gashaard en een handige kelderkast voor extra bergruimte. Hier tref je ook de meterkast met zes groepen. De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast en afzuigkap. De dubbele deuren in de keuken, met dubbele beglazing, nodigen je uit om heerlijk de tuin in te stappen, waardoor je een verbinding hebt tussen binnen en buiten. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze heeft een wasmachineaansluiting. Hier vind je ook een toiletruimte met een staand toilet en fonteintje. Vanuit de bijkeuken heb je tevens toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping met overloop zijn drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers hebben vaste kasten om spullen in op te bergen. De badkamer is, net zoals het toilet beneden, uitgevoerd in een grijs/witte look. Je hebt hier een douche en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

Bergzolder:
De bergzolder is met een losse trap te bereiken en is voorzien van dakraam waardoor deze een ruimte biedt die je kunt benutten op welke manier je maar wilt. Tevens hangt hier een combi-ketel uit 2019.

Buiten:
De diepe hoofdtuin is gelegen op het Westen. Hier kan je je uitleven en je eigen creativiteit in kwijt. Genoeg plek voor nog een leuke overkapping of je eigen zwembad. De tuin (voortuin/achtertuin/zijtuin) heeft ook een achterom. Aan de achterzijde van het huis heb je een bergschuur met een deur om de tuin te bereiken.

Zie jij het wel zitten om op deze ruime vrije plek te gaan wonen en vind jij het wel leuk om de muren te behangen en de tuin aan te leggen? Kom deze woning dan bezichtigen tijdens de kijkmomenten. Deze zijn gepland op vrijdag 14 juli van 9.00 uur tot 10.00 uur en dinsdag 18 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur. Heb jij vragen? Stel ze ons gerust via 0546 457405 of stuur ons een berichtje.

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen voor de aangegeven deadline middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar (indien eerdere verkoopwens e.e.a. in overleg met Reggewoon).
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De woning wordt opgeleverd met minimaal energielabel C. Indien de woning hier niet aan voldoet, zal Reggewoon in overleg treden met koper voor opwaardering (e.e.a. voor rekening van Reggewoon).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 22 november 2023 plaats te vinden.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Stationsweg 11b ENTER