Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
154 m2
Perceel
732 m2
Bouwjaar
1920

1e Esweg 67

Wierden

€ 529.500,- k.k.
VERKOCHT
Vrijstaande woning

1e Esweg 67, Wierden

Met pijn in hun hart hebben de verkopers besloten om groter te gaan wonen in verband met de wensen voor een gezinshuis. Dit vrijstaande huis aan de 1e Esweg 67 in Wierden hebben ze tientallen jaren met veel liefde en plezier verbouwd en bewoond. Om de verkoop te realiseren hebben ze de woning eerst zelf in beeld gebracht, op social media geplaatst en bezichtigingen gedaan. Helaas zonder het gewenste resultaat.
 
Via via hoorden zij over onze dienstverlening en de eerste afspraak was snel gepland. De koffie bij hen thuis smaakte lekker en zij hebben ervaren waarom wij het verschil kunnen maken tot een succesvol resultaat. We maakten een strategisch plan waarbij verkoopstyling en een professionele presentatie van cruciaal belang is gebleken.
 
We hebben genoten tijdens de bezichtigingen met de diverse kijkers. Dat kan ook niet anders met zo’n gave tuin midden in de zomer. De kopers vielen uiteindelijk voor de plek, het groen in de tuin en de charme van het huis. Met hun aankoopmakelaar hebben we een strategische onderhandeling gevoerd waarbij de opbrengst in goede harmonie kwam met de voorwaarden.
 
Na afloop hebben we de felicitaties en dankwoorden uitgewisseld. Ze waren uitermate tevreden en ook wij kijk tevreden terug.
 
“Jullie hebben ons geholpen om een nieuw hoofdstuk van ons leven te schrijven, bedankt!”
 
 
 

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
1e Esweg 67 WIERDEN