Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
107 m2
Perceel
552 m2
Bouwjaar
1958

Wilhelminastraat 18

Wierden

€ 389.000,- k.k.
VERKOCHT
Vrijstaande woning

Wilhelminastraat 18, Wierden

Voel je thuis aan de Wilhelminastraat 18 in Wierden. Dit vrijstaande huis blink uit door de ruimte van het perceel en de ideale locatie nabij het centrum van Wierden. Het huis is in 1958 gebouwd en heeft een perceel van 552 m2 groot. Het woonoppervlak van 107 m2 geeft jou een fijne woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers op de verdieping en een bad- en slaapkamer op de begane grond. Jij bent vast nieuwsgierig naar meer!

Begane grond:
Via de voordeur kom je in de entree uit. Hier is een kelderruimte, een meterkast en de trapopgang naar boven toe. Als je doorloopt kom je in de U-vormige woonkamer. Aan de voorzijde is ruimte voor een zithoek met het zicht op straat. Aan de zijkant is een erker met veel raamkozijnen. Een ideale plek voor de eettafel. De open keuken is basic uitgevoerd en geeft zicht op de oprit. Aan de achterzijde van het huis is een achteringang met toegang tot de tuin. Ook is hier de badkamer met toilet, wastafel en douche. Daarachter is een ruime slaapkamer met kastenwand en aparte wasruimte. Hier hangt ook de cv-opstelling. Vanuit de slaapkamer kun je de tuin inlopen. Wij kunnen ons indenken dat jij hier ook een fijne werkruimte van kan maken.

Dit is niet alles! Er is een schuur met een grote, echt grote kelderruimte. Dit geeft kansen! Aan de achterzijde van het huis loopt de tuin, is er een carport en extra schuurruimte.

Verdieping:
Op de verdieping zijn drie slaapkamers die allen zijn voorzien van vaste kasten. In de nok van de woning is een bergzolder die met een losse trap bereikbaar is.

Enkele feiten op een rij:
– woonoppervlak 107 m2
– perceel 552 m2 groot
– oprit (gebruik middels erfdienstbaarheid)
– toegewezen notaris voor de overdracht is Notariskantoor Hof in Vriezenveen
– tuin op Zuid-Oosten
– bad- en slaapkamer op de begane grond
– energielabel E

Dit huis heeft geen visgraatvloer, hij heeft geen luxe designkeuken en hij heeft ook geen zwarte taatsdeuren. Wel is deze locatie super fijn, geeft het huis alle mogelijkheden en maakt het perceel en de schuren dit huis een tot een fijne plek voor de liefhebber. Heb jij zin om dit huis naar jouw wens te maken? Plan een bezichtiging in via 0546 457405 en ontdek jouw nieuwe thuis.

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Wilhelminastraat 18 WIERDEN