Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
122 m2
Perceel
206 m2
Bouwjaar
1997

De Plevier 64

Almelo

€ 362.600,- k.k.
VERKOCHT
Geschakelde twee onder een kapwoning

De Plevier 64, Almelo

Ben je klaar om verliefd te worden op je nieuwe thuis? Maak kennis met De Plevier 64, een fantastische twee-onder-een-kapwoning in het gezellige Almelo. Gebouwd in 1997 en helemaal van nu met energielabel A en 13 zonnepanelen. Hier woon je comfortabel én duurzaam.

Waarom je deze woning niet wilt missen:
– 206 m2 aan perceel
– 122 m2 aan woonoppervlak
– Energielabel A met 13 zonnepanelen
– 4 slaapkamers
– Eigen oprit en garage
– Overkapping in de tuin

Laten we een rondje maken!

Begane grond:
Je komt binnen in een ruime en lichte hal die direct een gevoel van thuiskomen geeft. De benedenverdieping is voorzien van een PVC-vloer, die niet alleen stijlvol is maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen en biedt een knusse plek voor gezellige avonden. De open keuken heeft een strakke houtlook met wit glanzende afwerking en een donker aanrechtblad, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Deze keuken biedt alle ruimte en mogelijkheden, hij is voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken zit de bijkeuken. Dat is toch ideaal, de plek voor je wasmachine en droger op de begane grond. Via de bijkeuken kun je naar de garage toe of de tuin in lopen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Ook zijn alle kamers voorzien van rolluiken. De master-bedroom heeft zelfs een airco, handig voor tijdens de warme zomerdagen. De badkamer is een pareltje met een luxe uitstraling, voorzien van een stoomdouchecabine met lichten, muziekboxen en vloerverwarming. Perfect om je dag ontspannen te beginnen of eindigen.

Tweede verdieping:
De zolder is een grote verrassing: volop ruimte voor opslag onder de schuine kanten, een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. Of maak jij hier je eigen thuiswerkplek? De zolder is met een vaste trap te bereiken en op de grond ligt laminaat.

Buiten:
De voortuin is gedeeltelijk bestraat, zodat er naast een parkeerplek op de oprit ook schuin geparkeerd kan worden. Met de dubbele houten deuren is de garage te bereiken. De achtertuin is gelegen op het zuiden en aangelegd met een terras en borders. Hier kun je de hele dag genieten van de zon, lekker barbecueën of gewoon ontspannen met een goed boek. En dat is nog niet alles. De tuin is voorzien van een prachtige overkapping over de gehele breedte van het huis. Dit betekent dat je altijd buiten kunt zitten, ongeacht het weer. Regen of zonneschijn, jouw buitenplezier gaat gewoon door. Daarnaast is er ook een handig schuurtje voor al je tuinspullen, gereedschap en meer.

Buurt:
De woning ligt in een super kindvriendelijke buurt, de wijk Windmolenbroek. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik: scholen, winkels, sportfaciliteiten en nog veel meer. Daarnaast ben je snel in het groen, want achter het huis ligt een mooie groenstreek waar heerlijk gewandeld kan worden. Het bruisende centrum van Almelo is dichtbij en het openbaar vervoer brengt je snel waar je maar heen wilt. De uitvalswegen zijn in twee minuten rijden te bereiken. Kortom, een toplocatie.

Ben jij klaar om deze fantastische woning jouw thuis te noemen? Ontdek snel zelf hoe geweldig De Plevier 64 is tijdens een van de Open Huisdagen op dinsdag 9 juli van 19:00 tot 20:30 uur en op donderdag 11 juli van 12:00 tot 13:30 uur (aanmelden is niet nodig). Voor meer informatie neem contact met ons op via 0546 457405 of stuur ons een bericht. Tot snel!

Deel dit succes

Wil jij ook succesvol verkopen?

Nieuwenhuis helpt jou op een verfrissende en vernieuwende manier bij het realiseren van de beste verkoopprijs. Alle leden van ons enthousiaste en deskundige team staan voor jou klaar, of het nu gaat om een appartement, een villa of eengezinswoning. Je kiest bij ons voor begeleiding, want bij iedere stap in het verkoopproces staan wij naast jou.

Ben jij benieuwd naar ons en wil jij inzicht in de waarde van jouw huis?

Prijskaartje

“Wat kost dat dan?” Ons voorstel is altijd op maat gemaakt en vooraf 100% transparant. Er worden opstartkosten en een zogeheten courtage in rekening gebracht. De hoogte van deze opstartkosten bedraagt € 699,-. Hiervoor ontvang je alle acties die volgens ons team van experts nodig zijn om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Hierbij kun je denken aan fotografie, het inrichten van een leegstaand huis, het laten maken van een bouwkundige keuring, een energielabel laten maken, videografie, het inmeten van woningen, advertentiekosten en zoveel meer. Aangezien onze service op maat is, werkt dat ook zo met de courtage. Je kunt zelf kiezen uit een vaste, voor afgesproken prijs of een percentage van de verkoopprijs.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service en verfrissende aanpak.

Recent verkochte woningen

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
De Plevier 64 ALMELO