Waarmee kan ik je helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
101 m2
Perceel
154 m2
Bouwjaar
1941

Violierstraat 49

Almelo

€ 225.000,- k.k.
Te koop
Twee onder een kapwoning

Violierstraat 49, Almelo

Je zult je meteen thuis voelen in deze charmante twee-onder-een-kapwoning aan de Violierstraat 49 in Almelo. Met drie slaapkamers, een gezellige tuin en een ligging met vele voorzieningen in de buurt is dit de perfecte starterswoning. Pak deze kans en kom zelf ervaren hoe fijn het hier wonen is!

Kenmerken over deze woning:
– Perceel 154 m2
– Woonoppervlak 101 m2
– 12 zonnepanelen
– 3 slaapkamers
– Zolder met vaste trap en raam

Begane grond:
Je stapt binnen in een ruime, diepe hal waar je direct toegang hebt tot de trap naar boven, de meterkast en de deuren naar de grote woonkamer en keuken. De woonkamer is licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. Hierdoor voelt de ruimte open en prettig aan. Aan de voorzijde is een speelse erker waar een gezellige zithoek is met uitzicht op de straat. Aan de achterkant is er genoeg plek voor een eettafel, waar je heerlijk met familie of vrienden kunt eten.

Via de hal lopen we de keuken in, deze is voorzien van een oven en een kookplaat. Onder het raam zit een leuk barretje waarbij je heerlijk naar buiten kunt kijken. Vanuit de keuken stap je de bijkeuken binnen. In de bijkeuken vind je het toilet, plek voor het witgoed en een deur die toegang biedt tot de achtertuin. De achtertuin gelegen op het noorden is ideaal voor wie van een onderhoudsvriendelijke tuin houdt: een terras om te zitten, veel privacy, een border en ruimte voor bijvoorbeeld een loungeset met BBQ. Bovendien is er een handige schuur voor extra opslag. Tip: hier kun je heerlijk genieten van verse frambozen uit eigen tuin!

Eerste verdieping:
We gaan verder naar boven, waar we drie slaapkamers vinden. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, is lekker ruim en heeft een vaste kast. De andere twee kamers zijn ook groot genoeg als slaap-, hobby- of werkkamer. De badkamer is basic en voorzien van een douche en wastafelmeubel, met voldoende opbergruimte. Op de overloop vind je tot slot een vaste opbergkast.

Tweede verdieping:
De vaste trap brengt ons naar de zolder. Hier vind je een ruime en open zolder met de cv-ketel. Deze ruimte is perfect te gebruiken als opslag en geeft nog mogelijkheden voor een extra slaapkamer of hobbyruimte.

Buurt:
De woning uit 1941 ligt op een ideale plek als je van het stadsleven houdt. Op fietsafstand van het centrum van Almelo, treinstations en verschillende supermarkten. Daarnaast is de dichtsbijzijnde uitvalsweg op slechts vijf minuten rijden.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan vooral eens langs om deze gave woning aan de Violierstraat 49 in Almelo zelf te ervaren. Kom naar het Open Huis op donderdag 26 oktober van 16:00 uur t/m 17:30 uur. We zien je graag binnenkort!

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning. Neem ook een kijkje naar de HuisVideo om een nog beter beeld te krijgen van de woning.

Telefoonnummer: 0546 457405

Open Huis

do
26
september
2024
16:00 tot 17:30

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

11+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1941
Daktype
Samengesteld dak
Energie
Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2013
Oppervlakten en inhoud
Wonen
101 m2
Inhoud
482 m2
Perceel
154 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Externe bergruimte
0 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
Noord
Garage
Geen garage
Berging/schuur
Aangebouwd hout
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendAMBT-ALMELO H 7171
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Violierstraat 49 in
Almelo
Wonen
101 m2
Perceel
154 m2
Bouwjaar
1941

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Violierstraat 49 ALMELO