Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
150 m2
Perceel
590 m2
Bouwjaar
1938

Ten Cateweg 11

Wierden

€ 525.000,- k.k.
Vrijstaande woning

Ten Cateweg 11, Wierden

Droom jij van een plek waar je elke dag wakker wordt met een prachtig uitzicht over groene landerijen, waar je de rust van het buitenleven ervaart, maar toch alle gemakken van het centrum van Wierden en de uitvalswegen dichtbij hebt? Dan is de Ten Cateweg 11 in Wierden precies wat je zoekt. En dat is niet het enige want we hebben het over een jaren ’30 woning met zijn charmes, een goede basis en veel ruimte zowel binnen als buiten. Laten we samen meer ontdekken!

Wat maakt deze woning bijzonder?
– Jaren ’30 woning met haar prachtige bouwstijl
– Perceel 590 m2 oppervlakte
– Woonoppervlak van 150 m2
– 5 slaapkamers en een zolder met vaste trap
– Zeer goed onderhouden huis

Begane grond:
Stel je voor: je rijdt achterlangs en kijkt over groene weilanden, op zoek naar dat ene huis dat meteen aanvoelt als thuis. Je komt in een doodlopende straat terecht, kijkt naar links en parkeert je auto voor een statige voordeur. Je stapt uit en wordt meteen verwelkomd door de charmante uitstraling van deze prachtige jaren ’30 woning. Hier begint je avontuur!

Bij binnenkomst in de hal voel je direct de sfeer: licht, ruim en hoog. De hoge plafonds zijn echt een genot. De statige trap is een ware eyecatcher, onder deze trap is een grote kelder te vinden. Genoeg plek voor om je voorraad op te bergen of misschien wel een gedroomde wijnkelder te maken. Stap binnen in een ruime woonkamer die je uitnodigt om heerlijk te ontspannen. De grote houten raamkozijnen voorzien van isolerende beglazing zorgen voor veel natuurlijk licht. Er is voldoende plek voor een gezellige zit- en eethoek waar je avonden kunt doorbrengen met vrienden en familie. Zie je jezelf al zitten, met een kop koffie in de hand, uitkijkend over de groene tuin en weilanden? Naast de woonkamer is een slaapkamer op de begane grond te vinden. Dit is ook een ideale plek voor een werkkamer of een plek waar je kinderen lekker kunnen spelen.

Loop verder en stap de keuken binnen. Een simpele keuken, maar voorzien van alle gemakken, zoals een combi-oven, koelkast en keramische kookplaat. Ook hier kijk je uit over de weilanden. Achter de keuken is plek voor het witgoed en hier vind je het toilet, de badkamer, de cv (2020) en de achterdeur. De badkamer is basic en functioneel met een dubbele wasbak en douche.

Eerste verdieping:
Via de statige trap met bordes kom je op de eerste verdieping uit, hier tel je vier paneeldeuren. Achter deze vier deuren zitten ruime slaapkamers, genoeg ruimte voor het hele gezin. De kamers zijn voorzien van vaste kasten. Door alle houten raamkozijnen met isolerende beglazing komt natuurlijk licht binnen en heb je uitzicht op het groen. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot een toilet, het platte dak en de zolder, via een vaste trap.

Tweede verdieping:
Zoals net benoemd kun je via slaapkamer 4 met een vaste trap de zolder bereiken. Een grote ruimte met een klein raam aan de voorgevel en vele houten balken. Dit is een enorme ruimte waar je alle kanten mee op kunt.

Buiten:
De woning ligt in het buitengebied van Wierden nabij de N35 en het levendige centrum van Wierden. De tuin loopt rondom de woning waardoor er altijd een fijne plek is om te vertoeven. Hij is aangelegd met diverse terrassen, borders gras en bomen. Aan de zij- achterzijde van het huis is een oprit, overkapping, schuur en garage. De garage heeft een elektrische deur.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan vooral eens langs om deze prachtige woning aan de Ten Cateweg 11 zelf te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. We zien je graag binnenkort!

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning. Neem ook een kijkje naar de HuisVideo om een nog beter beeld te krijgen van de woning.

Telefoonnummer: 0546 457405

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

16+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Daktype
Samengesteld dak
Energie
Energielabel
F
Isolatie
Dubbel glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2020
Oppervlakten en inhoud
Wonen
150 m2
Inhoud
699 m2
Perceel
590 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Externe bergruimte
32 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom
Positie
Zuid
Garage
Vrijstaand steen
Berging/schuur
Vrijstaand hout
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendWIERDEN O 400
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Ten Cateweg 11 in
Wierden
Wonen
150 m2
Perceel
590 m2
Bouwjaar
1938

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Ten Cateweg 11 WIERDEN