Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
93 m2
Perceel
217 m2
Bouwjaar
1991

Zeven Bosjes 415

Almelo

€ 298.000,- k.k.
Te koop
Twee onder een kapwoning

Zeven Bosjes 415, Almelo

Ontdek deze ruime twee-onder-een kapwoning aan de Zeven Bosjes 415 in Almelo. De woning staat in de kindvriendelijke wijk; Windmolenbroek, waar veel speeltuintjes in de buurt zitten. Basisscholen en het winkelcentrum zitten op loopafstand. De woning uit 1991 is goed onderhouden en heeft energielabel C. Als verassing bevindt zich aan de achterkant van het huis een garage en eigen oprit met carport.

Ontdek de potentie!

Feitjes over dit huis:
– Perceel 217 m2
– Woonoppervlak 93 m2
– Energielabel C
– Wijk Windmolenbroek
– Garage en oprit met carport

Begane grond:
Voor de woning zit een groenstrook, via de stoep kan de woning worden bereikt. Aan de zijkant van het huis zit de voordeur. Je komt binnen in de entree, hier zit het toilet, de meterkast en de trap naar boven. Vanuit daar betreed je de u-vorm woonkamer, hier ligt laminaat op de vloer. Aan de voorkant is plek voor een gezellige woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde. Loop verder en aan de achterzijde zit de L-vorm keuken, met een deur naar de tuin toe. De keuken is gedateerd, maar voorzien van de belangrijkste apparatuur, zoals een gaskookplaat, vaatwasser en koelkast.

Eerste verdieping:
De Zeven Bosjes 415 is goed ingedeeld, zo vind je op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De master-bedroom is ruim en de andere twee kamers zijn slaapkamers. De badkamer is goed onderhouden, met een grijze tegel op de vloer en lichte tegels aan de wanden. Hij is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping terecht. Het is nu een open ruimte met twee dakramen en plek voor het witgoed. Creëer jij hier een vierde slaapkamer?

Buiten:
Zoals eerder benoemd zit aan de achterzijde van de woning de verassing van het huis. Hier heb je namelijk een garage en oprit met carport. Genoeg extra opbergruimte dus en zo kun je altijd je auto bij jouw thuis kwijt. Via de oprit kan de tuin worden bereikt, net als via de voorkant van de woning. De tuin is netjes onderhouden en aangelegd met een stuk gras en twee terrassen. Hij is gelegen op het westen, genoeg tijd om lekker te zonnen dus. In totaal heeft de Zeven Bosjes 415 een perceel van 217 m2.

Buurt:
Deze twee-onder-een kapwoning staat in Almelo in de wijk de Windmolenbroek. Dit is een kindvriendelijke wijk, waar veel gezinnen wonen. Speeltjes zijn er genoeg in de buurt. De voorzieningen zitten op loopafstand en de uitvalswegen zijn in twee minuten rijden te bereiken. Daarnaast ligt het centrum van Almelo op fietsafstand.

Kom deze ruime twee-onder-een kapwoning bekijken! Meer weten of een bezichtiging inplannen? Neem gerust contact met ons op via 0546 457405 of stuur ons een bericht.

Open Huis

wo
23
oktober
2024
12:00 tot 13:30

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

6+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 298.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Daktype
Zadeldak
Energie
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
Oppervlakten en inhoud
Wonen
93 m2
Inhoud
331 m2
Perceel
217 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Externe bergruimte
14 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
West
Garage
Vrijstaand steen
Berging/schuur
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendAMBT-ALMELO N 1954
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Zeven Bosjes 415 in
Almelo
Wonen
93 m2
Perceel
217 m2
Bouwjaar
1991

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Zeven Bosjes 415 ALMELO