Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Vraag het Sanne!
Wonen
129 m2
Perceel
221 m2
Bouwjaar
2011

Waterspiegel 42

Wierden

€ 498.000,- k.k.
Te koop
Geschakelde twee onder een kapwoning

Waterspiegel 42, Wierden

Gezocht: ‘de luxe liefhebber’, een interieur kenner, maar vooral iemand die houdt van kwalitatief goed wonen. Welkom bij de Waterspiegel 42 in Wierden op het mooie Zuidbroek. Deze ruime geschakelde twee-onder-een-kapwoning uit 2011 kan van jou worden! Hij heeft energielabel A, een prachtige overkapping in de tuin en vooral heel veel luxe.

Begane grond:
Welkom binnen! De entree is chique en netjes afgewerkt. Hier vind je de meterkast, het toilet en de trap naar boven. Eenmaal in de woonkamer zie je direct de ruimte van dit huis. Een sfeervolle woonkamer mede door de inbouwspots en gordijnkoof. Loop je verder, dan ontdek je de prachtige keuken met een kastenwand en schiereiland. Deze is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, stoomoven en gasfornuis. De fronten zijn zwart gemaakt en hij is afgewerkt met een dik natuurstenen blad. Verder is hier ruimte voor een lange eettafel, perfect voor gezellige borrels of een kop koffie in de ochtend. Via de openslaande deuren en de enkele deur loop je zo de tuin in. Door de open indeling en hoogwaardige afwerking voelt de hele begane grond als een fijn thuis aan.

Eerste verdieping:
De bovenverdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers. Twee fijne slaapkamers en een derde ruimte die multifunctionele is, ideaal voor je wasmachine, droger én een werkplek. De inloopkast geeft je net dat stukje luxe dat je zoekt. De badkamer heeft het allemaal: een ligbad om te ontspannen, een douche, dubbele wastafel, designradiator, verlichte spiegel en natuurlijk een toilet. Hij is afgewerkt met neutrale kleuren en zwarte details, helemaal van nu.

Tweede verdieping:
En dan de zolder… een waar paradijs. Hier vind je de luxe master-bedroom met een eigen inloopkast. Dit is de perfecte plek om je dag rustig af te sluiten, ver weg van de drukte van beneden. Hij is mooi afgetimmerd, waardoor ook nog eens veel opbergruimte is ontstaan.

Buiten:
Ontdek de tuin, gelegen op het westen, waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Onder de stijlvolle overkapping met glazen wanden kun je het hele jaar door genieten van je tuin. Stel je voor: de glazen deuren open op een warme zomeravond, of juist beschut en knus in de herfst met een dekentje en een warm drankje.

Nog even praktisch: de woning heeft een eigen oprit, een carport en een garage. Ideaal voor je auto, fietsen of misschien wel als extra opslagruimte. Met een perceel van 221 m² en een woonoppervlak van 129 m² krijg je alle ruimte die je nodig hebt.

Buurt:
De Waterspiegel 42 is gelegen op het Zuidbroek in Wierden. Een wijk met veel groen voor de deur, kindvriendelijk en met een ideale ligging. Als je hier woont, woon je dichtbij de uitvalswegen en de natuur, maar ook op fietsafstand van het centrum van Wierden.

Een aantal kenmerken over deze woning:
– Perceel 221 m2
– Woonoppervlak 129 m2
– Energielabel A met zonnepanelen
– Bouwjaar: 2011
– Luxe keuken en badkamer
– Overkapping in de tuin met glazenwanden
– Nette en luxe afwerking

Ben jij klaar om deze luxe woning aan de Waterspiegel 42 je thuis te noemen? Kom dan vooral eens langs om het zelf te ervaren, tijdens het Open Huis op donderdag 24 oktober van 15:30 uur tot 17:00 uur of plan een losse bezichtiging in.

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning. Neem ook een kijkje naar de HuisVideo om een nog beter beeld te krijgen van de woning.

Telefoonnummer: 0546 457405

Open Huis

do
24
oktober
2024
15:30 tot 17:00

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

12+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 498.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Geschakelde twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Daktype
Samengesteld dak
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2011
Oppervlakten en inhoud
Wonen
129 m2
Inhoud
524 m2
Perceel
221 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Externe bergruimte
0 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
West
Garage
Garage met carport
Berging/schuur
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendWIERDEN P 767
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom
Kadastraal bekendWIERDEN P 768
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Waterspiegel 42 in
Wierden
Wonen
129 m2
Perceel
221 m2
Bouwjaar
2011

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Waterspiegel 42 WIERDEN