Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
115 m2
Perceel
222 m2
Bouwjaar
1985

Wanne 15

Wierden

€ 408.500,- k.k.
Te koop
Geschakelde twee onder een kapwoning

Wanne 15, Wierden

Dit verwacht je aan de voorkant niet, maar deze woning heeft hele leuke pluspunten, met Amerikaanse sferen. Zo vind je in de gloednieuwe keuken uit 2024 een grote Amerikaanse koelkast, in de achtertuin een waanzinnige overkapping met een Boretti en voelt het in de slaapkamers alsof je in een Amerikaanse film stapt. We zijn hier aan de Wanne 15 in Wierden. Hier woon je duurzaam, met energielabel B, comfortabel en dat alles op een rustige locatie in de gezellige woonwijk De Hooilanden.

Kenmerken over deze woning:
– Nieuwe keuken uit 2024 met Amerikaanse koelkast
– Geweldige overkapping in de achtertuin
– Buitenkeuken met Boretti
– Energielabel B
– Perceel 222 m2
– Woonoppervlak 115 m2
– Ruime zolder

Begane grond:
Bij binnenkomst voel je meteen de fijne sfeer van deze woning. In de hal vind je het nette toilet, de meterkast en de trap. Vanuit daar stap je de lichte woonkamer binnen, door de grote ramen aan de voorzijde valt er veel (zon)licht naar binnen. In de gezellige woonkamer met inbouwhaard kun je heerlijk ontspannen. Met de ensuite deuren kun je de woonkamer van de woonkeuken scheiden. Ideaal als de kinderen in de woonkamer spelen en jij rustig aan de bar een kop koffie wil drinken. We lopen door naar de keuken en daar komen die Amerikaanse invloeden terug. Daar staat een gloednieuwe keuken uit 2024 voorzien van alle gemakken, zoals een Quooker, dubbele oven, inductiekookplaat en een Amerikaanse koelkast met touchscreen. Aan opbergruimte heb je hier ook geen gebrek. Het U-vormige marmeren werkblad is groot en voorzien van vele lades en kasten. Verder is er voldoende plek voor een grote eettafel en loop je zo de tuin in via de openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De master-bedroom, met vaste kasten, is nu ingericht als meidenkamer, maar biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed. Zet in de andere twee kamers een bed en kast neer en je hebt twee volwaardige kinderkamers. De badkamer heeft neutrale tegels en is netjes onderhouden. Hij is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, toilet, douche en bad.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap kom je op de open zolder uit. Er is veel lichtinval door de dakramen aan beide kanten en het raam aan de zijkant van het huis. Dit is een multifunctionele zolder, met opbergplek onder de schuine kanten, ruimte voor het witgoed en een werkplek. In de trapopgang hangt een airco, zo kun je in de winter heerlijk verwarmen en in de zomer koelen waar je op beide verdiepingen van profiteert.

Buiten:
De achtertuin is echt een blikvanger. Hij is gelegen op het noordwesten. De mooie overkapping zorgt ervoor dat je, ongeacht het weer, altijd buiten kunt zitten. Daarnaast beschikt de tuin over een op maat gemaakte buitenkeuken met Boretti – ideaal voor gezellige BBQ-avonden met vrienden en familie. De tuin is onderhoudsarm, maar biedt genoeg groen om van te genieten. Verder heeft de Wanne 15 een garage die vanuit de oprit met een enkele en dubbele deuren bereikt kan worden. Niet alleen een hip huis, maar ook zeker een praktische woning.

Buurt:
Deze leuke twee-onder-een-kapwoning staat in de Hooilanden in Wierden. Een rustige, ruim opgezette en kindvriendelijke buurt. Ideaal gesitueerd, op fietsafstand van het centrum van Wierden en op loopafstand van natuurgebieden en recreatiepark het Lageveld. Verder ben je binnen twee minuten rijden op de dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de grote steden.

Wil jij ook dat fijne gevoel ervaren van een eigen thuis? Kom dan vooral langs tijdens het Open Huis op 10 oktober van 15:00 uur tot 17:00 uur, zo kun je deze gave woning aan de Wanne 15 zelf ervaren. We zien je graag!

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning. Neem ook een kijkje naar de HuisVideo om een nog beter beeld te krijgen van de woning.

Telefoonnummer: 0546 457405

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

12+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 408.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Geschakelde twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Daktype
Samengesteld dak
Energie
Energielabel
B
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2019
Oppervlakten en inhoud
Wonen
115 m2
Inhoud
461 m2
Perceel
222 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
35 m2
Externe bergruimte
0 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
Noordwest
Garage
Garage met carport
Berging/schuur
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendWIERDEN N 1328
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Wanne 15 in
Wierden
Wonen
115 m2
Perceel
222 m2
Bouwjaar
1985

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Wanne 15 WIERDEN