Kan ik je verder helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
77 m2
Perceel
297 m2
Bouwjaar
1963

Marcus Samuelstraat 36

Enter

€ 260.000,- k.k.
Te koop
Twee onder een kapwoning

Marcus Samuelstraat 36, Enter

Welkom bij de Marcus Samuelstraat 36 in Enter! We beginnen buiten, waar je direct de potentie van deze woning ziet. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een eigen oprit, met voldoende plaats voor meerdere auto’s. De voortuin biedt al wat groen, en de achtertuin? Die biedt veel privacy en ruimte – een echte vrije tuin, waar je alle kanten mee op kunt. Perfect voor wie groene vingers heeft of gewoon lekker buiten wil zitten.

Marcus Samuelstraat 36 heeft energielabel D dat betekent voor jou een financieel voordeel in dit geval, want jij ontvangt een duurzaamheidskorting van € 2.500,- op de koopsom.

Begane grond:
We stappen de woning binnen via de voordeur. In de hal vind je de trap naar boven, het toilet, de meterkast en een handige kelderruimte voor al je voorraad. Vanuit de hal kom je in de keuken. De keuken is simpel, maar netjes onderhouden. De woonkamer, die grenst aan de keuken, biedt volop kansen. Grote ramen aan de voor-, zij- en achterkant zorgen voor een fijne lichtinval, wat een mooie basis vormt voor je toekomstige droominterieur. Door de gashaard ontstaat een fijne sfeer.

De zonnige achtertuin, gelegen op het oosten, kan via de keuken bereikt worden. Deze is echt een fijne buitenplek! Veel groen, veel ruimte en geen directe inkijk van buren – de perfecte plek om een terras, speelplek voor de kinderen of een moestuin aan te leggen. Vanuit de overkapping loop je zo de bijkeuken in. Hier vind je een extra keukenblok, wastafel, aansluiting voor je wasmachine en een bergzolder.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met veel lichtinval dankzij de grote ramen. De kamers bieden volop mogelijkheden voor een frisse, persoonlijke touch. Of je nu een gezellige kinderkamer, een comfortabele logeerkamer of een thuiskantoor wilt creëren, hier is voldoende ruimte om je ideeën tot leven te brengen. De verdeling van de kamers is praktisch, en op de overloop kun je met een vlizotrap de bergzolder bereiken.

Buurt:
Deze woning ligt in de mooie wijk Enter (kern), een fijne en actieve buurt, aan de rand van Enter. De omgeving is groen en voelt niet te druk aan. De woning heeft een gunstige ligging met diverse voorzieningen in de buurt. Zo ben je binnen enkele minuten te voet in het centrum van Enter, is de supermarkt op loopafstand, maar ben je ook zo te vinden in de weilanden. Verder is er een goede bereikbaarheid met de auto, want de dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op slechts 4 minuten rijden.

Een paar feiten:
– Eigen oprit
– 3 slaapkamers
– Duurzaamheidskorting
– Tuin op het oosten
– 77 m2 woonoppervlak
– 297 m2 aan perceel

Voorwaarden tot koop:
– De vraagprijs is de koopsom (onderhandeling is niet mogelijk).
– De woning zal vier weken te koop aangeboden worden.
– Geïnteresseerden kunnen vóór dinsdag 22 oktober 2024 middels een inschrijfformulier kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de woning. Dit inschrijfformulier wordt tijdens de kijkmomenten verstrekt.
– Bij meerdere gegadigden zal de gunning conform de volgende volgorde plaatsvinden:
– Huurder Reggewoon uit de kern.
– Huurder Reggewoon uit gemeente.
– Huurder Reggewoon overig.
– Starter uit de kern.
– Starter uit de gemeente.
– Starter overig.
– Inwoner uit de kern.
– Inwoner uit de gemeente.
– Overig.
– Een starter is een koper die niet eerder een eigen huis kocht en ook niet eerder in het bezit van een eigen woning is geweest. Deze kopers komen voor het eerst in de registraties van het kadaster voor.
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).
– De overdracht van de woning dient uiterlijk op 14 februari 2025 plaats te vinden.

Loting: Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor deze woning en zij binnen dezelfde categorie vallen, zal er een loting plaatsvinden. De loting staat gepland op: donderdag 24 oktober 2024 om 16:30 uur.

Projectnotaris: Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw, hebben zij een projectnotaris. Bij deze notaris ligt de volmacht van de directeur.

Verkoper hanteert een zelfbewoningsplicht. Dit houdt in dat de woning minimaal 5 jaar door koper zelf bewoond dient te worden. Eerdere verkoop is onder voorwaarden alleen toegestaan na goedkeuring van Reggewoon.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens langs om deze prachtige woning in Enter zelf te ervaren. Kom naar het Open Huis op woensdag 2 oktober van 16:00 uur tot 17:00 uur of op vrijdag 18 oktober van 9:00 uur tot 10:00 uur en laat je verrassen door de Marcus Samuelstraat 36.

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning.

Telefoonnummer: 0546 457405

Open Huis

vr
18
oktober
2024
09:00 tot 10:00

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

13+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 260.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Daktype
Zadeldak
Energie
Energielabel
D
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2019
Oppervlakten en inhoud
Wonen
77 m2
Inhoud
275 m2
Perceel
297 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Externe bergruimte
11 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
Oost
Garage
Geen garage
Berging/schuur
Vrijstaand steen
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendWIERDEN L 658
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Marcus Samuelstraat 36 in
Enter
Wonen
77 m2
Perceel
297 m2
Bouwjaar
1963

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Marcus Samuelstraat 36 ENTER