Waarmee kan ik je helpen?

Vraag het Sanne!
Wonen
97 m2
Perceel
157 m2
Bouwjaar
2018

Jan Jansweg 90a

Wierden

€ 382.500,- k.k.
Te koop
Twee onder een kapwoning

Jan Jansweg 90a, Wierden

Welkom aan de Jan Jansweg 90a in Wierden. Een fantastische twee-onder-een-kapwoning die perfect is voor wie op zoek is naar een moderne, energiezuinige plek (energielabel A) met een verrassende master-bedroom. Je woont hier op loopafstand van het centrum en toch aan de rand van Wierden.

Feiten over de woning:
– Bouwjaar 2018
– Perceel 157 m2
– Woonoppervlak 97 m2
– Energielabel A met zonnepanelen
– Luxe keuken en badkamer
– Nette en luxe afwerking
– Overkapping in de tuin

Begane grond:
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk op je eigen oprit. Stap via de voordeur dit moderne huis uit 2018 binnen. In de hal tref je de meterkast, het toilet, de trap en een grote inbouwkast. De begane grond voelt ruim en strak aan, mede dankzij de gloednieuwe keuken uit 2024. Deze keuken is gesitueerd aan de voorkant van de woning. Hij is netjes afgewerkt met een werkblad en kastenwand, voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en veel opbergruimte. Een frisse en stijlvolle ruimte, helemaal klaar voor de lekkerste gerechten en gezellige avonden. Aan de achterzijde is ruimte voor een gezellige zithoek. De openslaande deuren naar de achtertuin zorgen ervoor dat je op zonnige dagen het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar laat overlopen.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt twee slaapkamers en een praktische kamer voor het witgoed, geen gesjouw met wasmanden dus. De luxe badkamer is echt een pareltje, compleet met een grote douche, toilet, designradiator, dubbele wastafel én een verlichte, verwarmde spiegel voor dat extra stukje comfort.

Tweede verdieping:
Op de zolderverdieping bevindt zich de royale master-bedroom met inloopkast. Trek de deur achter je dicht en je hebt de hele oase voor jezelf. Dit is een heerlijke plek om je terug te trekken na een lange dag. Hij is ruim genoeg voor een groot tweepersoonsbed, zitje, kasten en opbergruimte.

Buiten:
In de tuin geniet je volop, dankzij de ligging op het zuiden. Op een perceel van 157 m2 tref je hier een terras, gazon, schuur en overkapping in de tuin. Onder de overkapping zit je heerlijk beschut en in de schuur is genoeg plek voor je fiets en tuingereedschap.

Buurt:
De Jan Jansweg 90a ligt in de wijk Wierden Kern. Zoals de naam van de wijk al zegt, ligt deze woning in de kern en dus dichtbij het centrum van Wierden. Met alle winkels, horecagelegenheden en andere voorzieningen binnen handbereik. Tegelijkertijd zit je aan de rand van Wierden wat ervoor zorgt dat je snel op de uitvalswegen zit en zo de weilanden in wandelt.

Duurzaam, instapklaar en stijlvol afgewerkt, dat is Jan Jansweg 90a. Klaar om dit jouw nieuwe thuis te noemen? Plan dan nu je inloopmoment op afspraak op maandag 21 oktober tussen 14:00 en 16:30 uur en op 22 oktober tussen 9:00 en 12:00 uur. Je kunt ons bereiken via 0546 457405.

Benieuwd naar meer?
Voor meer informatie kan er een bezichtigingsdossier via Move.nl voor jou worden aangemaakt, hierin vind je alle documenten over deze woning. Neem ook een kijkje naar de HuisVideo om een nog beter beeld te krijgen van de woning.

Online rondleiding

Deel deze woning

Media & documenten

Foto's

Video

Plattegronden

360° foto's

12+
Sluit

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 382.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Daktype
Zadeldak
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Bouwjaar CV ketel
2018
Oppervlakten en inhoud
Wonen
97 m2
Inhoud
347 m2
Perceel
157 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Externe bergruimte
10 m2
Buitenruimte
Type tuin
Achtertuin, voortuin
Positie
Zuid
Garage
Geen garage
Berging/schuur
Vrijstaand hout
Kadastrale gegevens
Kadastraal bekendWIERDEN O 2820
OmvangGeheel perceel
SoortVolle eigendom

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

"Heb je je financiële mogelijkheden al onderzocht?"

Alles op een rijtje

Jan Jansweg 90a in
Wierden
Wonen
97 m2
Perceel
157 m2
Bouwjaar
2018

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij enthousiast geworden van deze woning? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Overig aanbod

Blije klanten

9,5
Ja, ik wil meer weten over
Jan Jansweg 90a WIERDEN