fbpx
Nieuwenhuis

Taxeren

Taxeren

Het taxeren van jouw huis kan op verschillende momenten nodig zijn. Bijvoorbeeld om een financiering te krijgen voor de aankoop, maar ook bij een verbouwing, een boedelkwestie of andere fiscale zaken.

Wij gaan aan het werk om jouw woning de juiste waarde te geven voor het juiste doel. Dit wordt allemaal vastgelegd in een gevalideerd taxatierapport. Deze voldoet aan de eisen die onder andere een financiële instelling, de belastingdienst, een notaris of anderen aan het rapport stellen.

Wij hebben gecertificeerde en geregistreerde taxateurs in dienst . Zij zijn ingeschreven in het register wonen van VastgoedCert en het register NRVT. Nieuwenhuis is aangesloten bij diverse erkende taxatie validatie instituten zoals het NWWI.

Wat is jouw huis waard?

Wanneer jij jouw woning wilt verkopen kun je ook de waarde van jouw huis laten berekenen door ons. Je ontvangt dan een waardebepaling. Dit is geheel kosteloos.

Ben jij voornemens om ons in te schakelen bij de verkoop van jouw woning? Dan maken wij een verkoopplan van jouw woning die we presenteren tijdens een persoonlijke afspraak. In dit verkoopplan leggen we de gekozen strategie uit, de verwachte opbrengstwaarde en nog veel meer. En ja, ook dat is kosteloos.

Marleen makelaar