fbpx
Nieuwenhuis

Merely Spijkerman

Merely is enthousiast en gaat voor haar doel! Ze past perfect binnen ons team met haar vrolijke uitstraling en haar gastvrije houding. Ruim 30 jaar geleden was Merely er als klein meisje van overtuigd dat ze kapster wilde worden. Dat heeft ze dan ook 20 jaar met veel plezier gedaan. En nu… nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om haar eigen horizon te verbreden en nieuwe dingen te leren. Naast haar en make-up is Merely graag bezig in en rond haar huis.

Merely is met haar oog voor precisie precies de juiste persoon om jou te voorzien van de juiste informatie bij ons. Heb jij een taxatie nodig of wil jij een woning bezichtigen? Zij maakt met haar stralende lach de juiste afspraak met jou. Haar jonge verschijning zorgt voor een brede kennis op het gebied van social media en zij zal zich zeker gaan focussen op onze kanalen om jou nog beter te voorzien van alle gave tips en trics en het nieuwste woningaanbod.

“Fantastisch, in 1 woord fantastisch! Wat ben ik blij dat ik aan de slag mag bij Nieuw-en-huis om die nieuwe uitdaging in mijn leven vorm te geven. Ik stond echt te stuiteren toen ik hoorde dat ik hier mag werken. Wonen zit namelijk in mijn bloed. Sinds 2006 woon ik een heel fijn huis in Nijverdal met mijn man en 3 kids. En daar blijft niks lang hetzelfde. We gaan nu thuis zelfs groots verbouwen. En ook bij Nieuwenhuis ga ik mijn steentje bijdragen om jouw woning perfect in beeld te brengen. Of dat nu is voor de verkoop, jouw interieur of een taxatie. Ik zorg ervoor dat alles in goede banen loopt. Heb jij een vraag of wil je een afspraak plannen? Yes, ik ga voor jou aan de slag!

Waar blinkt Merely in uit

+ oog voor precisie

+ enthousiast

+ warm persoon

+ multitasker