Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Nieuwenhuis is meer dan een makelaar bij de verkoop van je woning

Als je je woning verkoopt, komt er veel op je af. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot het onderhandelen met potentiële kopers – het kan overweldigend zijn. Hier komt Nieuwenhuis om de hoek kijken. Wij zijn niet zomaar een makelaarskantoor; wij zijn jouw partner in het gehele verkoopproces. Ontdek hoe wij meerwaarde bieden bij de verkoop van jouw woning!

 

Persoonlijke benadering

Bij Nieuwenhuis geloven we niet in een standaardaanpak. We nemen de tijd om jouw woning, de buurt en jouw wensen grondig te leren kennen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we een verkoopstrategie op maat kunnen maken die past bij jouw situatie en doelen. Jouw woning is uniek, en wij zorgen ervoor dat deze op de juiste manier wordt gepresenteerd.

 

Deskundige waardebepaling

Een correcte waardebepaling is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Ons team heeft uitgebreide kennis van de lokale markt en gebruikt deze expertise om een realistische en aantrekkelijke vraagprijs te bepalen. Hierdoor voorkom je dat je woning te laag of te hoog wordt geprijsd, wat de verkoop zou kunnen vertragen.

Doeltreffende marketing

Een goed marketingplan is essentieel om jouw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Bij Nieuwenhuis zetten we alle middelen in om jouw woning op de beste manier te presenteren. Van professionele foto’s en virtuele rondleidingen tot social media campagnes – wij zorgen ervoor dat jouw woning opvalt.

 

Ondersteuning bij onderhandelingen

Onderhandelen kan een van de lastigste onderdelen van de verkoop zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Ons team heeft ruime ervaring in het onderhandelen met kopers en hun makelaars. Wij zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt en begeleiden je door elke stap van het onderhandelingsproces.

Stressvrije verkoop

Verkopen moet een positieve ervaring zijn. Door onze deskundige begeleiding en hands-on aanpak nemen we veel zorgen uit handen. Van het regelen van bezichtigingen tot het afhandelen van juridische documenten – wij zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel verloopt en jij kunt ontspannen.

 

Netwerk en verbindingen

Onze lange ervaring in de regio heeft ons een breed netwerk van potentiële kopers en andere vastgoedprofessionals opgeleverd. Dit netwerk kan een grote rol spelen bij het vinden van de juiste koper voor jouw woning.

 

Nazorg

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de verkoopakte. Wij blijven beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zelfs na de verkoop. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het hele proces voor jou aangenaam en succesvol is.

 

Bij Nieuwenhuis meer dan een makelaar zijn we trots op onze persoonlijke aanpak en de extra waarde die we bieden. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van jouw woning niet alleen succesvol is, maar ook een prettige ervaring. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Hugel
Hugel
Karel Doormanstraat 8
Lees verder
Wauw, wat een geweldige periode hebben wij samen meegemaakt. Het begon allemaal met een oriënterend gesprek. Waarbij voorafgaand al een leuke persoonlijke verrassing in de brievenbus lag. Hiermee wisten wij het eigenlijk al.. dit is de makelaar waar we naar op zoek zijn! Het persoonlijke, creatieve, de korte lijntjes en vooral veel enthousiasme bij alle medewerkers. Een makelaar die altijd bereikbaar is, met je mee denkt en vooral een stukje stress kan ontnemen. Wij hadden volle vertrouwen in de makelaar en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ons huis verkocht zoals wij voor ogen hadden, en een prachtig huis aangekocht. Iedereen van Nieuwenhuis ontzettend bedankt voor alles. Wij kijken terug op een geweldige samenwerking. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Manfred
Manfred
Kervellaan 1A
Lees verder
We zijn erg tevreden over de service en begeleiding. Ook waren wij zeer tevreden over de verkoop presentatie. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Fam. Dekker
Fam. Dekker
Dennenlaan 6
Lees verder
Voor de verkoop van onze woning, zijn we prettig en professioneel begeleid. We hebben naast fijne praktische tips ook professionele adviezen gekregen. Het hele team is enthousiast en laagdrempelig bereikbaar. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Vorige
Volgende

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.