fbpx
Nieuwenhuis
Verkoopstyling

Vlot en goed jouw huis verkopen. Hoe?

Een goede deal sluiten tegen de beste voorwaarden is voor de meeste woningverkopers het best haalbare resultaat. Snappen wij! Juist in deze veranderende woningmarkt is het daarom belangrijk om eens kritisch te kijken naar de weg hiernaar toe. Het inzetten van verkoopstyling bij de verkoop van jouw woning is daarbij een onmisbaar onderdeel.

Zoals jullie weten zijn wij meer dan een makelaar en één van onze extra diensten is verkoopstyling. Juist in deze tijd van de afkoelende woningmarkt is verkoopstyling nog meer van belang. Er wordt minder overboden en woningen staan gemiddeld langer te koop dan een jaar geleden.

Om de verkoopperiode te verkorten en een goede prijs te hanteren is de inzet van verkoopstyling van groot belang. Wanneer een woning al een tijdje te koop staat kunnen er diverse oorzaken zijn. Is de buurt minder gewild? Is de prijs aan de hoge kant in de ogen van de potentiële kopers? Of zou het kunnen dat mensen zich niet slecht een voorstelling kunnen maken van de kansen die de woning hun kan bieden. Vooral dit laatste is wat ons betreft een veel gehoord èn gezien aspect.

Een lege woning te koop zetten? Een gemist kans. Een rommelige woning te koop zetten? Een gemiste kans. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel potentiële kopers de woonmogelijkheden slecht kunnen zien.

De oplossing

Met ons actie ondernemen! Wat zijn de pluspunten van jouw huis? Die zet je in het zonnetje. Klinkt simpel toch? Heb jij die gewilde tuindeuren in jouw huis? Dan zet je daar dus geen bank voor. De kopers willen graag het uitzicht en de ervaring van binnen – buiten beleven. Dat is namelijk zo mooi in jouw huis.

Onze verkoopstylist geeft jou nog een veel geziene tip mee. “Stel nu dat jij 5 jaar geleden een huis hebt gekocht met jouw partner en daar met veel plezier hebt gewoond. Door de komst van de kinderen en alle spullen die daarbij horen is het voor jullie tijd geworden om groter te wonen. Juist! Dan is het tijd om op te ruimen, want hoogstwaarschijnlijk heeft de potentiële koper van jouw woning ook geen kinderen. Die koper moet dus ontdekken dat jouw huis echt voldoende ruimte heeft voor zijn woondoel. Dat ontdekt hij pas als hij het ziet.”

Profiteer

Deze en veel meer voorbeelden worden opgelost met verkoopstyling. Juist daarom komt onze verkoopstyliste bij jou langs als jij jouw huis verkoopt. Samen gaan we aan de slag om jouw woning op z’n best te presenteren voor de doelgroep. Jij wilt toch ook een snelle deal tegen een goede prijs?

Sta jij al te trappelen om aan de slag te gaan? Begin maar vast met het opruimen van onnodige spullen, bekijk je decoratiespullen eens kritisch en wacht niet langer om de hulp van onze verkoopstyliste in te schakelen. Wist jij eigenlijk wel dat wij onze meubelen, accessoires, planten en veel meer inzetten om te gebruiken in jouw woning tijdens de hele verkoopperiode?

Ps. Natuurlijk doen we dit ook voor woningen die collega makelaars verkopen. Want één ding is zeker, wij gaan altijd voor het beste resultaat en niets is ons te gek.

Hulp

Wil jij jouw woning ook vlot verkopen tegen de beste prijs? Schakel onze verkoopstyliste in en profiteer! Maak gemakkelijk een afspraak via 0546 – 457405 of stuur een e-mail aan info@nieuw-en-huis.nl.