Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Vlot en goed jouw huis verkopen. Hoe?

Een goede deal sluiten tegen de beste voorwaarden is voor de meeste woningverkopers het best haalbare resultaat. Snappen wij! Juist in deze veranderende woningmarkt is het daarom belangrijk om eens kritisch te kijken naar de weg hiernaar toe. Het inzetten van verkoopstyling bij de verkoop van jouw woning is daarbij een onmisbaar onderdeel.

Zoals jullie weten zijn wij meer dan een makelaar en één van onze extra diensten is verkoopstyling. Juist in deze tijd van de afkoelende woningmarkt is verkoopstyling nog meer van belang. Er wordt minder overboden en woningen staan gemiddeld langer te koop dan een jaar geleden.

Om de verkoopperiode te verkorten en een goede prijs te hanteren is de inzet van verkoopstyling van groot belang. Wanneer een woning al een tijdje te koop staat kunnen er diverse oorzaken zijn. Is de buurt minder gewild? Is de prijs aan de hoge kant in de ogen van de potentiële kopers? Of zou het kunnen dat mensen zich niet slecht een voorstelling kunnen maken van de kansen die de woning hun kan bieden. Vooral dit laatste is wat ons betreft een veel gehoord èn gezien aspect.

Een lege woning te koop zetten? Een gemist kans. Een rommelige woning te koop zetten? Een gemiste kans. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel potentiële kopers de woonmogelijkheden slecht kunnen zien.

De oplossing

Met ons actie ondernemen! Wat zijn de pluspunten van jouw huis? Die zet je in het zonnetje. Klinkt simpel toch? Heb jij die gewilde tuindeuren in jouw huis? Dan zet je daar dus geen bank voor. De kopers willen graag het uitzicht en de ervaring van binnen – buiten beleven. Dat is namelijk zo mooi in jouw huis.

Onze verkoopstylist geeft jou nog een veel geziene tip mee. “Stel nu dat jij 5 jaar geleden een huis hebt gekocht met jouw partner en daar met veel plezier hebt gewoond. Door de komst van de kinderen en alle spullen die daarbij horen is het voor jullie tijd geworden om groter te wonen. Juist! Dan is het tijd om op te ruimen, want hoogstwaarschijnlijk heeft de potentiële koper van jouw woning ook geen kinderen. Die koper moet dus ontdekken dat jouw huis echt voldoende ruimte heeft voor zijn woondoel. Dat ontdekt hij pas als hij het ziet.”

Profiteer

Deze en veel meer voorbeelden worden opgelost met verkoopstyling. Juist daarom komt onze verkoopstyliste bij jou langs als jij jouw huis verkoopt. Samen gaan we aan de slag om jouw woning op z’n best te presenteren voor de doelgroep. Jij wilt toch ook een snelle deal tegen een goede prijs?

Sta jij al te trappelen om aan de slag te gaan? Begin maar vast met het opruimen van onnodige spullen, bekijk je decoratiespullen eens kritisch en wacht niet langer om de hulp van onze verkoopstyliste in te schakelen. Wist jij eigenlijk wel dat wij onze meubelen, accessoires, planten en veel meer inzetten om te gebruiken in jouw woning tijdens de hele verkoopperiode?

Ps. Natuurlijk doen we dit ook voor woningen die collega makelaars verkopen. Want één ding is zeker, wij gaan altijd voor het beste resultaat en niets is ons te gek.

Hulp

Wil jij jouw woning ook vlot verkopen tegen de beste prijs? Schakel onze verkoopstyliste in en profiteer! Maak gemakkelijk een afspraak via 0546 – 457405 of stuur een e-mail aan [email protected].

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.