Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Verkooptips voor binnen

Hoe kun jij de kijkers van jouw woning een handje helpen? Door de juiste sfeer in huis aan te brengen. Dit kun je doen door een passende inrichting te gebruiken, schoon te maken, op te ruimen, de juiste temperatuur aan te houden en nog veel meer. Een huis verkopen is dan ook echt teamwork. 

Een huis verkopen doen wij samen met de verkopers. De kijker is op zoek naar zijn ideale woonbeleving en wil die graag bevestigd zien in dat ene huis dat ze gaan bezichtigen; jouw huis. Wil jij jouw huis goed verkopen? Help de kijkers maar een handje.

Geef iedere ruimte een doel

Hoe dan horen wij je denken? Door alle ruimtes een doel te geven bijvoorbeeld. Een vierde slaapkamer verkoopt vaak beter dan een opbergkamer vol met onuitgepakte dozen. Nog een groot voordeel van het inrichten van alle kamers is het ruimtelijke aspect. Door het gebruik van meubelen en accessoires kan de kijker de ruimte beter beoordelen dan wanneer deze leeg staat. Win-win dus! En lege kamers? Ons advies: inrichten.

PS. wij helpen graag met inrichten, want wij zijn meer dan een makelaar en gaan graag voor het beste resultaat!

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.