Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Bezichtigingsplan

Onthoud; je bent niet op visite, je bent een eventuele koper. Onthoud dit goed en bekijk het huis dat je gaat bekijken dan ook grondig. Met dit bezichtigingsplan heb je flink wat handreikingen om aan de slag te gaan. Toch nog hulp nodig? Wij doen dit iedere dag dus vraag ons mee.

Je zoekt jouw ideale woning. Je neust rond op het internet en maakt een afspraak voor een bezichtiging. En dan? Hoe gaat zo’n bezichtiging? Wij adviseren je om goed rond te kijken, vragen te stellen en onderzoek te verrichten. Hierbij wat bruikbare tips van ons als je overweegt om een woning te kopen.

 • Buurt

Loop, rij of fiets vooraf de bezichtiging een rondje door de buurt. Zie jij jezelf hier wonen? Oogt het netjes en verzorgd?

 • Buren

Hoe zijn de buren? Wonen er gezinnen of ouderen? Is het stil of lawaaiig?  

 • Kruipruimte

Steek je neus in de kruipruimte. Kijk en ruik of hij droog is. Kun je onder de woning komen? Dit kan ooit handig zijn.

 • Isolatie

Staar je niet blind op een voorlopig energielabel, maar probeer te achterhalen hoe en welke isolatie is aangebracht in de woning en wat de werkelijke situatie is.  

 • Tuin

 Hoe is de achtertuin gesitueerd? Past deze situering bij jouw wensen voor een tuin?

 •  Vloeren

Zijn de vloeren van beton of van hout? Dan bedoel ik niet de vloer die je ziet, zoals het parket, maar de constructieve vloer van de woning.  

 • Schutting en hagen

Zijn deze eigendom of is deze met de buren gedeeld?

 • Open deuren en kijk erin

Kijk in vaste kasten om te zien hoe diep deze zijn, test keukenlades of deze bijvoorbeeld voorzien zijn van een softclose en kijk goed of er voldoende opbergruimte is voor al jouw spullen.  

 • Afmetingen

Wil jij jouw huidige meubelen meenemen? Weet dan hoe groot deze zijn en meet ze desnoods in tijdens de bezichtiging om te zien of alles past. 

 • Neem de tijd

Als het goed is ga je hier  voor een langere periode en met veel plezier wonen. Neem daarom de tijd en loop desnoods meerdere rondes door het huis. Een tweede keer zie je een ruimte altijd anders dan een eerste keer. Je hoeft een huis echt niet binnen een half uur te kopen. 

 • Meterkast

Bekijk de meterkast en tel het aantal groepen. Is dit voldoende voor jou?  

 • Onderhoud contact na de bezichtiging met de makelaar

Laat weten wat jouw bevindingen zijn, ook als het niet jouw droomhuis is. Waarom? Zo leren wij jouw woonwensen goed kennen en vind je sneller de perfecte woning.

 

PS. Je kunt je vaak bij iedere makelaar inschrijven als woningzoeker; doe dit en maak gebruik van de vooraankondigingen die er worden gedaan. Ook wij sturen vooraankondigingen naar woningzoekers, laat daarom gratis je gegevens achter en blijf op de hoogte.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.