Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Eenvoudig tijd besparen bij je verhuizing?

Yes, je hebt een nieuwe woning gekocht. Gefeliciteerd! Wat nu? Een verhuizing regelen kost best wat moeite en inspanning. Om jou te helpen heeft Funda een nieuwe tool ontwikkeld die het leven tijdens de verhuizing een stukje gemakkelijker maakt. Wij vertellen er alles over in onze blog.

Bij een verhuizing komt heel wat om de hoek kijken. En dan moet je ook nog overal je adres wijzigen… Om jou te helpen bij je verhuizing heeft Funda een slimme adreswijzigingsdienst in het leven geroepen. Deze kan je al gebruiken zodra je weet wanneer de verhuizing plaatsvindt. Handig, want als je deze goed gebruikt, dan heb je de eerste dag ook direct de beschikking over bijvoorbeeld het internet en de televisie.

Je kan natuurlijk ook zelf lange lijsten gaan maken van de bedrijven waar een wijziging aan moet worden doorgegeven. Ieder bedrijf stuk voor stuk mailen, of zelfs een brief sturen. Dat kost veel tijd en dankzij de slimme adreswijzigingsdienst heb jij straks tijd over. Door het gebruik van deze dienst houd je een beter overzicht en bereik je een groot aantal bedrijven in Nederland. Zo hoef je niet steeds opnieuw je adresgegevens door te geven.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Volgens Funda werkt het simpel: “voor een vergoeding vanaf € 5,- (dat is minder dan 7 postzegels) geeft Funda je verhuizing door aan de meest complete lijst van bedrijven in Nederland. De selectie van die bedrijven maak je gemakkelijk zelf, door ze te kiezen uit een lijst die handig is ingedeeld in categorieën”.

En hoe gaat dat dan als jouw zoon een telefoonabonnement heeft bij Vodafone en jij zelf bij de KPN? Ook daar is aan gedacht; per bedrijf kan je aangeven voor welk gezinslid de adreswijziging van toepassing is. Wij zijn fan en raden je dit zeker aan. Wil je de tool gebruiken? Ga dan naar de slimme adreswijzigingsdienst van Funda.

Kom je er niet uit? Je weet ons vast te vinden voor een beetje hulp.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.