Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

‘Nu is het ons droomhuis’

Niet iedereen is meteen enthousiast bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Maar soms kan een kleine verandering in bijvoorbeeld interieur al wonderen doen. Zo ook bij Patrick Pijffers. Hij ging van twijfelend over zijn nieuwe huis naar razend enthousiast. Hoe? Dat vertelt hij in deze blog.

Patrick Pijffers woont sinds 2013 met zijn vrouw en twee dochters aan de Dokter G. H. Beensweg in Wierden. En dat terwijl hij in eerste instantie niet echt enthousiast was over de woning. Ondertussen heeft het gezin alles naar wens gemaakt en wonen ze naar volle tevredenheid in Wierden West.

Denken in mogelijkheden

Dat de woning te koop stond, zag het gezin via Funda. Niet alles aan de eerste indruk was positief, vertelt Patrick: “Schoon metselwerk, hoogpolig tapijt en een flink gedateerde inrichting… dat was niet echt mijn ding. Maar ik zag zeker wel mogelijkheden voor wat we ermee konden doen. Vooral het aantal vierkante meters van de kavel sprak me aan. Wat een ruimte! Een huis met een goede basis op een mooie plek. Ideaal om het zelf helemaal naar wens te maken. We hebben het dan ook flink verbouwd.”

Actieve wijk

De wijk waarin Patrick nu woont met zijn gezin, heeft eigenlijk alleen maar pluspunten, zo vertelt hij: “Je kunt hier heerlijk vrij wonen en wij hebben aan de rand van de wijk zicht op de nieuwe natuurlijk speeltuin, de Klimkuil. Het is een actieve wijk met een gezellige buurtvereniging. Iedereen is betrokken met elkaar. Ik zie ons hier nog makkelijk 10 jaar wonen.”

Genieten van kleuradvies

Een tip die Patrick heeft voor iedereen die nu op zoek is naar een woning: “Kijk goed naar je eisen en koppel die los van je wensen. Zo kun je het ideale huis vinden dat voldoet aan jouw plaatje. Het is een droom die je uiteindelijk zelf maakt. Zo konden wij net niet optimaal genieten van ons thuis, omdat de kleuren niet klopten. Dankzij het kleuradvies van Nieuwenhuis kloppen deze nu wel. Daar genieten we iedere dag met veel plezier van. Daardoor weten we dat Nieuwenhuis echt meer dan een makelaar is.”

Wil jij ook een kleuradvies op maat? Schakel dan onze deskundige hulp in en geniet van optimaal wooncomfort. Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer hier achter.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.