fbpx
Nieuwenhuis
Wierden West

‘Nu is het ons droomhuis’

Niet iedereen is meteen enthousiast bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Maar soms kan een kleine verandering in bijvoorbeeld interieur al wonderen doen. Zo ook bij Patrick Pijffers. Hij ging van twijfelend over zijn nieuwe huis naar razend enthousiast. Hoe? Dat vertelt hij in deze blog.

Patrick Pijffers woont sinds 2013 met zijn vrouw en twee dochters aan de Dokter G. H. Beensweg in Wierden. En dat terwijl hij in eerste instantie niet echt enthousiast was over de woning. Ondertussen heeft het gezin alles naar wens gemaakt en wonen ze naar volle tevredenheid in Wierden West.

 

Denken in mogelijkheden

Dat de woning te koop stond, zag het gezin via Funda. Niet alles aan de eerste indruk was positief, vertelt Patrick: “Schoon metselwerk, hoogpolig tapijt en een flink gedateerde inrichting… dat was niet echt mijn ding. Maar ik zag zeker wel mogelijkheden voor wat we ermee konden doen. Vooral het aantal vierkante meters van de kavel sprak me aan. Wat een ruimte! Een huis met een goede basis op een mooie plek. Ideaal om het zelf helemaal naar wens te maken. We hebben het dan ook flink verbouwd.”

 

Actieve wijk

De wijk waarin Patrick nu woont met zijn gezin, heeft eigenlijk alleen maar pluspunten, zo vertelt hij: “Je kunt hier heerlijk vrij wonen en wij hebben aan de rand van de wijk zicht op de nieuwe natuurlijk speeltuin, de Klimkuil. Het is een actieve wijk met een gezellige buurtvereniging. Iedereen is betrokken met elkaar. Ik zie ons hier nog makkelijk 10 jaar wonen.”

 

Genieten van kleuradvies

Een tip die Patrick heeft voor iedereen die nu op zoek is naar een woning: “Kijk goed naar je eisen en koppel die los van je wensen. Zo kun je het ideale huis vinden dat voldoet aan jouw plaatje. Het is een droom die je uiteindelijk zelf maakt. Zo konden wij net niet optimaal genieten van ons thuis, omdat de kleuren niet klopten. Dankzij het kleuradvies van Nieuwenhuis kloppen deze nu wel. Daar genieten we iedere dag met veel plezier van. Daardoor weten we dat Nieuwenhuis echt meer dan een makelaar is.”

 

Wil jij ook een kleuradvies op maat? Schakel dan onze deskundige hulp in en geniet van optimaal wooncomfort. Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer hier achter.