fbpx
Nieuwenhuis
Nieuwenhuis

Huis verkopen

Heb jij een huis dat je te koop wilt zetten? Dan kunnen wij jou helpen om dit te realiseren. Hoe dan?

Bij ons werk je met ons samen om jouw woning te verkopen in Wierden en omgeving. Met elkaar stellen we doelen om de verkoop zo goed mogelijk te realiseren. Wij gaan doelgericht en grondig aan de slag om die allerbeste resultaten te bereiken.

Alleen het beste

Alleen het beste is goed genoeg, toch? Precies daar streven wij voortdurend naar. Wij zijn opgeleid als makelaar en aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro. Voor de foto’s werken we samen met een professionele interieur fotograaf. We halen alles uit de kast om jouw woning in beeld te brengen bij potentiële kopers. Dronebeelden, vlogs, films, plattegronden, buurtflyers en meer! Voordat we van start gaan met de verkoop maken we jouw woning verkoopklaar met behulp van onze interieuradviseurs. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Verkoopstyling. Om up-to-date te blijven van alle trends volgen wij jaarlijks vele cursussen en volgen wij de media. Op deze manier verkopen we jouw huis als de beste.

Verkoopstyling
Wij letten op alle details en passen styling toe
Nieuwenhuis
Jouw huis perfect in beeld
Sfeertje ♡Fotografie ♡

Jouw verhaal

Een woning is mooi, maar nog mooier met een verhaal. Dit verhaal is de historie van het huis, maar ook jouw woonbeleving. Als bewoner weet je als geen ander waarom jouw huis zo fijn is om in te wonen. Dat delen we graag met kijkers. Juist deze benadering maakt dat wij jouw huis met een unieke binnenkijker in de markt zetten. Deze persoonlijke benadering past bij ons en bij de kijkers, ook bij jou?

FacebookVolg ons op Facebook
InstagramVolg ons op Instagram

Social of sociaal

Wij doen aan beiden! Wij houden jou graag voortdurend op de hoogte van de stand van zaken. Hoe zijn de statistieken op Funda? Wat waren de reacties van kijkers? Wanneer gaan we naar de notaris en hoe gaat dat dan? Heb je andere vragen? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Onze koffie is ook erg lekker dus kom ook gerust langs bij ons aan de Nijverdalsestraat 30 in Wierden.

Wij zijn dus echt dol op sociaal contact en doen ook aan social media. Een leuk berichtje op Facebook, een inspirerende vlog op Instagram of een kaart aan de buren? We zetten alles op alles om jouw huis te verkopen. Deel vooral mee, want samen bereiken we de meeste followers.

Let’s go!

Benieuwd of wij een goede match zijn? Jouw woning wordt grondig bekeken door ons en we vragen jou het hemd van het lijf over jouw huis. We bespreken jouw wens om te verkopen en veel meer. Dit alles presenteren we tijdens een tweede afspraak met een persoonlijk verkoopplan dat speciaal is gemaakt voor jouw woning. Hierin staat bijvoorbeeld de verwachte opbrengstwaarde, de verkoopstrategie, maar ook alle inzet die je van ons mag verwachten. Klinkt goed toch.

Laten we starten met de koffie en uiteindelijk proosten op succes! Via onderstaande contactgegevens neem je gemakkelijk contact op met ons.