fbpx
Nieuwenhuis
Verkoopstyling

Hoe één middag sjouwen een huis verkoopt

Onze klanten geven ons het vertrouwen om actief bezig te gaan met de verkoop van hun woning. Soms gaat dit echter niet van een leien dakje en staat een huis lang in de verkoop. Voor deze klant hadden wij dé oplossing: één middag sjouwen. In deze blog vertellen we hoe dat in zijn werk ging.

Wanneer je als woningeigenaar je huis wilt verkopen, wil je natuurlijk graag dat je woning snel verkocht wordt. Dit lukt helaas niet altijd, ook voor deze huiseigenaar duurde het lang voordat haar verhaal een succes werd. Om haar huis opnieuw onder de aandacht te brengen hebben we voorgesteld om haar leegstaande huis in te richten, nadat deze al een tijd te koop stond.

Een ingerichte woning verkoopt namelijk simpelweg beter dan een leegstaand huis. De kijker kan zich beter een inschatting maken van de ruimte en de mogelijkheden van de woning. Ook komt de sfeer van een woning meer naar voren en dat is belangrijk. Voor dit huis was er dus werk aan de winkel!

 

Hoe gaan wij dan te werk?

In één middag konden we het huis inrichten én meteen foto’s maken. Onze styliste werkte op een innovatieve en efficiënte manier; ze plaatste lichtgewicht meubelen. Lichtgewicht? Zeker, ze zijn namelijk van karton. Ideaal en snel te gebruiken. De meubels zijn op werkelijk formaat en met de toepassing van accessoires konden we een prettige sfeer creëren in de woning. De volgende stap is het maken van de foto’s; onze huisfotograaf maakt nieuwe foto’s en wij kunnen de woning nogmaals onder de aandacht brengen. Al binnen een dag mochten we de eerste bezichtigingen plannen.

 

Hoe is het afgelopen?

De verkoopster kon het niet geloven; na de eerste bezichtiging was er een bieding en is de woning vlot verkocht tegen een mooie prijs. Een succesverhaal voor de verkopers. Een succesverhaal voor de kopers. En dus een succesverhaal voor ons. Gelukkig, want daar doen wij het voor.

 

Wil jij ook hulp bij het inrichten, kopen of verkopen van je woning? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder!