Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Hoe één middag sjouwen een huis verkoopt

Onze klanten geven ons het vertrouwen om actief bezig te gaan met de verkoop van hun woning. Soms gaat dit echter niet van een leien dakje en staat een huis lang in de verkoop. Voor deze klant hadden wij dé oplossing: één middag sjouwen. In deze blog vertellen we hoe dat in zijn werk ging.

Wanneer je als woningeigenaar je huis wilt verkopen, wil je natuurlijk graag dat je woning snel verkocht wordt. Dit lukt helaas niet altijd, ook voor deze huiseigenaar duurde het lang voordat haar verhaal een succes werd. Om haar huis opnieuw onder de aandacht te brengen hebben we voorgesteld om haar leegstaande huis in te richten, nadat deze al een tijd te koop stond.

Een ingerichte woning verkoopt namelijk simpelweg beter dan een leegstaand huis. De kijker kan zich beter een inschatting maken van de ruimte en de mogelijkheden van de woning. Ook komt de sfeer van een woning meer naar voren en dat is belangrijk. Voor dit huis was er dus werk aan de winkel!

Hoe gaan wij dan te werk?

In één middag konden we het huis inrichten én meteen foto’s maken. Onze styliste werkte op een innovatieve en efficiënte manier; ze plaatste lichtgewicht meubelen. Lichtgewicht? Zeker, ze zijn namelijk van karton. Ideaal en snel te gebruiken. De meubels zijn op werkelijk formaat en met de toepassing van accessoires konden we een prettige sfeer creëren in de woning. De volgende stap is het maken van de foto’s; onze huisfotograaf maakt nieuwe foto’s en wij kunnen de woning nogmaals onder de aandacht brengen. Al binnen een dag mochten we de eerste bezichtigingen plannen.

Hoe is het afgelopen?

De verkoopster kon het niet geloven; na de eerste bezichtiging was er een bieding en is de woning vlot verkocht tegen een mooie prijs. Een succesverhaal voor de verkopers. Een succesverhaal voor de kopers. En dus een succesverhaal voor ons. Gelukkig, want daar doen wij het voor.

Wil jij ook hulp bij het inrichten, kopen of verkopen van je woning? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.