Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Hallo groen!

Wij houden van groen! Een beetje groen zorgt voor een sfeervolle woning. Met een beetje geluk haal je luchtzuiverende planten in huis, wat jouw wooncomfort ook nog eens verhoogt. Niet zulke groene vingers? Geen zorgen, in deze blog vertellen we je alles over dé plant van nu: de pannenkoekenplant.

Groen, groen, groen.

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Groen op de wanden, een mooie groene grasmat, maar vooral mooie planten in huis in alle tinten groen. Ook als je geen grote botanische tuin hebt met bloemen, een beukenhaag of olijfboom doet een plantenbak met een beetje groen het al snel goed. Ben jij nog een groentje met kamerplanten, probeer het dan eens met de pannenkoekplant.

De pannenkoekplant is helemaal van nu. Hij is terug uit de jaren ‘70 met zijn opvallende verschijning. Hij heeft glimmende, ronde bladeren die dansen op dunne stengels. Met zijn donkergroene kleur scoort hij punten in ieder interieur. Het is dé luchtzuiverende kamerplant voor stijlvol wonen.

Geen groene vingers?

Koop jij altijd een vetplant of zelfs kunstplanten voor jouw niet-zo-groene vingers? De pannenkoekplant is gemakkelijk te verzorgen. Geef hem een fijn plekje in jouw huis waar licht komt, maar waar hij niet in de volle zon staat. Geef hem wekelijks wat water, maar laat hem niet zwemmen. Zorg jij goed voor hem? Dan zorgt dit plantje goed voor jou met zijn luchtzuiverende werking.

Of je nou van grote kamerplanten houdt of juist van kleintjes, een pannenkoekplant is een veelzijdige binnenplant. Hij staat in zijn eentje erg mooi op een dressoir, maar ook in een groepje met andere planten. Doe eens gek en maak een complete pannenkoekfamilie. Stekjes maken dus! Moeilijk? Nee hoor, de plant maakt zelf kleine ‘baby’s’. Deze zitten rondom de plant in de aarde. Je haalt deze eruit en verpoot de stek. Dit is ook beter voor het behoud van de ‘moederplant’.

Heb je nog een muntstuk over om te investeren? Plaats hem dan in de aarde bij jouw pannenkoekplant en de plant trekt welvaart voor je aan. Fabel of feit? Probeer het maar eens. Ben jij al overtuigd van de mooie en hippe pannenkoekplant, oftewel de Pilea? Koop hem nu en geniet van deze prachtplant.

Heb je advies nodig bij het inrichten van jouw kamer met bijvoorbeeld planten? Wij helpen je! Naast het verkopen van huizen zijn we namelijk ook goed in interieurstyling. Neem contact met ons op, dan komen we graag eens een kijkje nemen bij jou thuis.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.