Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Even binnenkijken in Wierden Centrum

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een nieuwbouwwoning in Wierden Centrum. We vragen Juliette Pluym het hemd van het lijf over haar ervaring om in het centrum van Wierden te wonen.

Juliette woont hier al 8 jaar, sinds eind 2010. Destijds kwam zij hier samen met haar vriend Klaas wonen, nu zijn ze een jong gezin met 2 prachtige kleine meiden. Ze hebben de woning nieuw opgeleverd gekregen en helemaal naar eigen smaak ingericht. Tijdloos, modern en strak.

Juliette en Klaas hebben gekozen voor deze woning omdat ze graag een nieuwbouwwoning wilden. Dit in combinatie met de prachtige locatie gaf voor hen de doorslag om hier te komen wonen. Het wonen in het centrum bevalt ze dan ook ontzettend goed! Ze genieten altijd mee van de gezelligheid in het hartje van Wierden, bijvoorbeeld tijdens de Wiezo.

Privacy en gezelligheid gaan hand in hand

Ze hebben volop privacy en een gezellige buurt. De woningen zijn gesitueerd rondom een ruim opgezet plein, waar kinderen spelen en ouderen hun thee drinken. De buurt is zeer gemêleerd, een leuke mix tussen jong en oud. Helemaal nu ze jonge kinderen hebben wandelen ze vaak het dorp in om bijvoorbeeld even een brood te halen bij de bakker.

Voorheen woonden Juliette en Klaas in een appartement midden in het centrum. In hun huidige woning is het heerlijk stil en hebben ze voldoende parkeermogelijkheden. “Midden in het centrum deel je de parkeerruimte met het winkelpubliek, dan waren de parkeermogelijkheden niet altijd even ruim.”

Voor- en nadelen

Op de vraag of ze hier over 10 jaar nog steeds willen wonen zegt ze twijfelend: “Ons huis is van binnen helemaal perfect met genoeg ruimte, maar de tuin wordt ons helaas te klein met een jong gezin.” Dit is zeer begrijpelijk, er zijn bijvoorbeeld geen speeltuintjes in de buurt zoals je op Zuidbroek veel ziet. Juliette en Klaas voelen zich wel helemaal thuis in hun huidige buurt: “Het is intiem door het rustige binnenplein en voelt echt als een buurtje. Al met al is wonen in het centrum van Wierden echt een aanrader!”

Wil jij ook wonen in het centrum van Wierden? We helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe woning!

Voorheen woonden Juliette en Klaas in een appartement midden in het centrum. In hun huidige woning is het heerlijk stil en hebben ze voldoende parkeermogelijkheden. “Midden in het centrum deel je de parkeerruimte met het winkelpubliek, dan waren de parkeermogelijkheden niet altijd even ruim.”

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.